Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επτά αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού των ομάδων της Αίγινας, το τριήμερο Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 10η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο Κερατσινίου την Κυριακή στις 12.15 στις Σιταποθήκες. Για το πρωτάθλημα της Κ16, η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 12.15 τον Άρη Αμφιάλης εκτός έδρας (Σιταποθήκες). Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί την Δευτέρα στις 22.00 τον Α.Ο. Βάρης, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής. Στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, το Σάββατο στις 11.00 το παιδικό τμήμα υποδέχεται το αντίστοιχο της Αθλητικής Ένωσης Ρέντη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το Σάββατο στις 12.30 το εφηβικό τμήμα αντιμετωπίζει τον Αετό Καλλιθέας, στο ανοικτό της οδού Σαλαμίνος. Στο βόλεϋ τέλος, την Κυριακή στις 14.00 για την 9η αγωνιστική της Α' Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Γυμναστικό Σύλλογο Ιλίου στο ΕΠΑΛ, ενώ το Σάββατο στις 11.30 για την 10η αγωνιστική της Α' Κορασίδων, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Πορφύρα στο κλειστό "Παναγιώτης Σαλπέας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png