Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 19, 20 και 21 Ιανουαρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Οκτώ συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 13η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό Περάματος την Κυριακή στις 12.30 στο γήπεδο της περιοχής. Για την 2η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας της Κ16 η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται τους Νέους Ευγενείας το Σάββατο στις 12.00. Στο μπάσκετ και την 11η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Γυμναστικό Σύλλογο Μεγάρων την Δευτέρα στις 20.30. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 12.00 το παιδικό φιλοξενείται από τον Φοίνικα Πειραιά.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο σύλλογο του Σαρωνικού, το Σάββατο στις 15.00 το εφηβικό τμήμα φιλοξενείται από τον Προφήτη Ηλία. Το Σάββατο επίσης, πρεμιέρα κάνει το νεοσύστατο τμήμα προμίνι του συλλόγου, το οποίο αντιμετωπίζει στις 12.00 τον ΑΣ Πέρα στο κλειστό Βυζαντινό. Στο βόλεϋ τέλος, την Κυριακή στις 12.00 στο ΕΠΑΛ για την 13η αγωνιστική της Α’ Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Αθλητικό Σύλλογο Περιστερίου, ενώ το Σάββατο στις 13.00 στο κλειστό του Αλίμου ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την ομώνυμη ομάδα για την 13η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας των Κορασίδων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png