Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 2, 3 και 4 Φεβρουαρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 15η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπιστεί την Κυριακή στις 12.45 του Νέους Ευγενείας στο γήπεδο της Χαραυγής (ΑΓΕΤ). Για την 4η αγωνιστική της β’ φάσης της Β’ Κατηγορίας της Κ16, η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί το Σάββατο στις 12.15 τον Ποσειδών Χατζηκυριακείου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο  Aegina Portal



Στο μπάσκετ και την 13η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται την Δευτέρα στις 21.30 από τους Απρόβλεπτους στο ΔΑΚ Κορυδαλλού, ενώ για την 16η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας των Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται το Σάββατο στις 11.00 την ΧΑΝ Νίκαιας. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το Σάββατο στις 11.45 το εφηβικό τμήμα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πειραιά-Μοσχάτου εκτός έδρας, ενώ την Κυριακή στις 11.00 στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας το προμίνι του συλλόγου υποδέχεται το αντίστοιχο τμήμα του Ατρόμητου Πειραιά. Στο βόλεϋ, για την 15η αγωνιστική της Α’ Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 12.30 την Ευρυάλη, ενώ για την αντίστοιχη αγωνιστική της Α’ Κορασίδων ο Σαρωνικός υποδέχεται το Σάββατο στις 14.00 στο ΕΠΑΛ την Αργυρούπολη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png