Πρωτοβουλία για κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Αίγινα.


Δελτίο Τύπου
Η κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ  στην Αίγινα υπήρξε όνειρο ζωής για το νησί από την εποχή  που η ομάδα  μπάσκετ του Σαρωνικού  βρισκόταν στην ακμή της. Τα  χρόνια πέρασαν, η  γραφειοκρατία και  η ατολμία του  παρελθόντος αποτέλεσαν ανυπέρβλητα εμπόδια  για την κατασκευή  του κλειστού γυμναστηρίου ενώ και η ομάδα  μπάσκετ ανέστειλε  τη δραστηριότητα  της αφού η έλλειψη  γηπέδου αποτελούσε τροχοπέδη. Πρόσφατα όμως ο Σύλλογος Φίλων Μπάσκετ ΑΟ Σαρωνικού απέκτησε ισχυρή διοίκηση με ανθρώπους αποφασισμένους να καλλιεργήσουν σε βάθος το άθλημα στο νησί και να ξαναδώσουν στην ομάδα την παλιά της αίγλη και δυναμική. Φυσικά  το ζήτημα της κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ  και Νομαρχιακός  Σύμβουλος Πειραιά  κ. Κώστας Κατσαφάδος ανέλαβε την πρωτοβουλία  να αναδείξει το ζήτημα σε κεντρικό επίπεδο. Μαζί  με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Φίλιππο Τζίτζη επισκέφθηκαν τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Δουβή.

Η συνάντηση έγινε  σε εποικοδομητικό κλίμα  ενώ ο κ. Δουβής έδειξε ζωηρό και  ειλικρινές ενδιαφέρον. Απομένει να υπάρξει  συνεννόηση των τοπικών  φορέων για τη χωροθέτηση και να τρέξουν  γρήγορα οι διαδικασίες  για την κατασκευή του έργου. Αμέσως  μετά τη συνάντηση  ο κ. Κατσαφάδος δήλωσε:
"Σήμερα κάναμε ένα  πρώτο και μεγάλο βήμα αφού ο Γ.Γ.Α. κ. Δουβής έδειξε καλή διάθεση και ειλικρινές ενδιαφέρον. Το  θέμα της κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στην Αίγινα δεν αφορά  μόνο την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ. Αφορά ολόκληρο το νησί αφού πρόκειται για μια κορυφαία υποδομή ένα χώρο πολλαπλών χρήσεων. Είναι μια προοπτική που υπερβαίνει κόμματα, πρόσωπα και σκοπιμότητες. Έτσι  την βλέπω εγώ  και έτσι θα λειτουργώ πάντα. Μπροστά μας υπάρχουν σημαντικά  ζητήματα που πρέπει να επιλύσουμε για  να επιταχυνθούν οι διαδικασίες κατασκευής του έργου.

Εύχομαι και ελπίζω οι τοπικοί  φορείς αλλά και οι υπηρεσίες της  Πολιτείας να κινηθούν με ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Σε  ότι με αφορά θα είμαι κοντά σε αυτή την προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png