Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Μόλις τέσσερεις συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας για τις ομάδες της Αίγινας. Αξίζει να αναφερθεί, ότι για πρώτη φορά φέτος (ίσως και παλαιότερα), δεν υπάρχει στο πρόγραμμα των αγώνων το ποδόσφαιρο, καθώς το αντρικό τμήμα της Α.Ε. Σαρωνικός βάσει προγράμματος της 18ης αγωνιστικής της Β’ Πειραιά έρχεται αντιμέτωπο με την Νίκαια, η οποία όμως δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα, όποτε η νησιωτική ομάδα θα πάρει τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Επίσης, όσον αναφορά την Κ16 το πρωταθλήμα της β’ φάσης της Β’ Κατηγορίας, έχει ολοκληρωθεί. Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου, την Δευτέρα στις 22.00 για την 16η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του Περάματος την Βουλιαγμένη. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, την Κυριακή στις 11.30 το προμίνι φιλοξενείται από τον Πανιώνιο. Στο βόλεϋ και την 18η αγωνιστική της Α’ Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12.00 τον Έσπερο στο κλειστό ‘Εθνικής Αντιστάσεως‘, ενώ για την ίδια αγωνιστική (18η) της Α’ Κορασίδων ο Σαρωνικός φιλοξενείται το Σάββατο στις 12.00 από τον Ολυμπιακό στο κλειστό ‘Μελίνα Μερκούρη‘ του Ρέντη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png