Ο Γιώργος Γιαννούλης 1ος στα 5000 μέτρα του αγώνα Hydra’s Trail Event.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Δυο νέες σημαντικές επιτυχίες στο ήδη πλούσιο παλμαρέ επιτυχιών του Αιγινήτη δρομέα Γιώργου Γιαννούλη προστέθηκαν το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου στην Ύδρα. Το Hydra’s Trail Event που διεξήχθη για ακόμα μια χρονιά στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού περιλαμβάνει αγώνες βουνού οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως οι πλέον απαιτητικές στην Ελλάδα. Ο έμπειρος πλέον αθλητής το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από βροχή πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα, τερματίζοντας στην 1η θέση στα 5 χιλιόμετρα, σημειώνοντας μάλιστα και ρεκόρ αγώνα (17’10). Την Κυριακή επίσης, κατέλαβε την 2η θέση στα 13 χιλιόμετρα σε μια άκρως δύσκολη διαδρομή, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον 29χρονο αθλητή του Ο.Α.Κ. Αίγινας ο οποίος εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση του δήλωσε: Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα γιατί όλα δείχνουν ότι η προπόνηση μου αποδίδει καρπούς. Αν και ήταν αγώνας βουνού κατάφερα με δύο εξαιρετικές κούρσες να πάρω το καλύτερο δυνατό! Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου, το Γυμναστήριο Κούρος και τα Συστεγασμένα Φαρμακεία Αίγινας καθώς επίσης και το γιατρό Γρηγόρη Γαλανή για τη στήριξη του στην όμορφη Ύδρα’.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png