Αγία Μαρίνα Races. Η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού προσφέρει έκπτωση 40% στα εισιτήρια.

Δελτίο Τύπου.
Ο μεγάλος χορηγός του αγώνα μας προσφέρει έκπτωση 40% επί της κανονικής αξίας των εισιτηρίων σε αθλητές που θα μετακινηθούν με τα πλοία της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού στην Αίγινα, από Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 έως και Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019.

Η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού είναι κοντά μας κάθε χρόνο στις διοργανώσεις μας και την ευχαριστούμε θερμά για αυτό . Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα ''Ιωάννης Καποδίστριας προσφέρει 50% έκπτωση στην συμμετοχή στους αγώνες ''Αγία Μαρίνα Races'' ' στην Αίγινα , σε όσους έλαβαν μέρος στον αγώνα μας τον περασμένο Ιανουάριο και 100% έκπτωση σε όσους πήραν το πλήρες πακέτο του αγώνα ''Ιωάννης Καποδίστριας''.

Μην χάνετε την ευκαιρία και δηλώστε συμμετοχή για την Αγία Μαρίνα στο κολύμπι στο τρέξιμο δρόμου , στο τρέξιμο βουνού ή στο άκουαθλο και βάλτε τα παιδιά σας να τρέξουν στους παιδικούς αγώνες. Αγωνίζεστε όπου θέλετε με 50% ή 100% έκπτωση στην συμμετοχή σας.

Μετά την δήλωση στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ενημερώστε ότι είστε από τον αγώνα του Καποδίστρια στο απλό ή στο πλήρες πακέτο. Σας περιμένουμε , ο αγώνας ξεκινά και τελειώνει στην όμορφη παραλία του χωριού, που μπορούν οι δικοί σας να κάνουν το μπάνιο τους και να σας βλέπουν στον αγώνα σας . Όλοι μαζί θα περάσουμε ένα ωραίο Σαββατόβραδο στο πάστα πάρτι με ζωντανή μουσική και τις απονομές των αγώνων του Σαββάτου. Πληροφορίες στο www.aeginarun.gr