Η κλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (Ε.Π.Σ.Π.), ο διαχωρισμός των ομίλων και η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Υποδομών, με την Α.Ε. Σαρωνικός να συμμετέχει με την Κ-14 και Κ-12. Επίσης, η νησιωτική ομάδα δήλωσε συμμετοχή με την Κ-18 στο Τουρνουά "Sportsworld Acropolis Academy", το οποίο έχει αδειοδοτηθεί από την Ένωση Πειραιά. Η Κ-12 κληρώθηκε στο 4ο όμιλο, και εκεί θα βρει αντιπάλους την Καστέλλα, τον Ίκαρο Καλλιθέας, τον Α.Ο. Αγίου Δημητρίου και τον Ιωνικό. Το πρωτάθλημα θα κάνει πρεμιέρα το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η Κ-14 βρίσκεται στον 5ο όμιλο μαζί με Νέο Ικόνιο, Α.Ο. Κορυδαλλός, Α.Ε. Μοσχάτου και Αετός Κορυδαλλού. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου. Τέλος, στο τουρνουά ‘Sportsworld Acropolis Academy‘ θα συμμετάσχει με την Κ-18 η Α.Ε. Σαρωνικός, η οποία θα έχει αντιπάλους τις εξής ομάδες: Περαμαϊκός, Α.Ο. Κορυδαλλός, Ατρόμητος Πειραιά, Αναγέννηση Μοσχάτου, Δάσος Χαϊδαρίου, Αμπελακιακός, Ίκαρος Καλλιθέας, Αετός Κορυδαλλού, Π.Α.Ο. Καλλιθέας, Χαραυγή, Πανελευσινιακός, Ποσειδών Πειραιά και Κεραυνός Πετρούπολης. Πρώτος αντίπαλος για την Α.Ε. Σαρωνικός είναι Περαμαϊκός, τον οποίο θα φιλοξενήσει το προσεχές Σάββατο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png