Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 2 και 3 Νοεμβρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο και αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το μενού των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 5η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 14.30 την Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΣτα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 12.15 για την 4η αγωνιστική της Κ-14 η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Κορυδαλλό, και για την 3η αγωνιστική της Κ-12, η ομάδα της Αίγινας αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 12.00 τον Ίκαρο Καλλιθέας εκτός έδρας. Στο μπάσκετ και τα τμήματα υποδομής του Παναιγιναϊκού, το Σάββατο στις 12.00 το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει το αντίστοιχο του Ατρόμητου Πειραιά εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική, και την Κυριακή στις 11.30 το εφηβικό τμήμα φιλοξενείται από τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου, επίσης για την 5η αγωνιστική.

Στο βόλεϊ τέλος, το Σάββατο στις 14.30 για την 5η αγωνιστική της Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός υποδέχεται στο ΕΠΑΛ τον Αστέρα Νίκαιας.