Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 16 και 17 Νοεμβρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 7η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 14.30 την Προοδευτική.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το Σάββατο στις 12.15 για την 6η αγωνιστική της Κ-14, η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Αετό Κορυδαλλού. Στο μπάσκετ και τα τμήματα υποδομής του Παναιγιναϊκού, το Σάββατο στις 11.30 για την 7η αγωνιστική το παιδικό φιλοξενεί το αντίστοιχο τμήμα των Κυρίαρχων Παλαιάς Κοκκινιάς, ενώ την Κυριακή την ίδια ώρα (11.30) το εφηβικό αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Πειραιά εκτός έδρας, επίσης για την 7η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ.

Στο βόλεϊ τέλος, το Σάββατο στις 12.00 για την 7η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Άμιλλα στο Νέο Κλειστό του Καματερού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png