Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 25 και 26 Ιανουαρίου στην Αίγινα. Την Κυριακή ο 9ος Αγώνας Δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας".


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με τον 9ο αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας", που θα γίνει την Κυριακή, να δεσπόζει στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 15η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 11.30 στο γήπεδο του Κορυδαλλού, την τοπική Αστυπάλαια. Για την 2η αγωνιστική της Κ-14 η Α.Ε.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΣαρωνικός υποδέχεται το Σάββατο στις 12.15 την Χαραυγή. Στο μπάσκετ και στα τμήματα υποδομής του Σαρωνικού, την Κυριακή στις 12.00 το προμίνι του συλλόγου φιλοξενείται από το αντίστοιχο των Τραχώνων Δία Αλίμου.

Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, το Σάββατο στις 12.00 το προμίνι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ελευθερία Μοσχάτου, ενώ την Κυριακή στις 12.00 για την 12η αγωνιστική της Γ' Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Πειραιά. Στο βόλεϊ τέλος, το Σάββατο στις 14.30 για την 15η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ την Ευρυάλη.