Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψε ο Α.Σ. Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας από το Athens Challenge Tournament.


Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις kick boxing στην Ελλάδα πήρε μέρος ο Α.Σ. Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας, κάνοντας το νησί για ακόμα μια φορά υπερήφανο. Ο λόγος για το "Athens Challenge Tournament", το οποίο είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, καθώς συγκέντρωσε 2250 αθλητές από όλο τον κόσμο. Ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας συμμετείχε με τρεις αθλητές, οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά και κερδίζοντας σημαντικές θέσεις.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των 84 κιλών, ο Παναγιώτης Μπόγρης πήρε την 3η θέση, στην κατηγορία των 63 κιλών ο Γιάννης Χαμαλάκης πήρε επίσης την 3η θέση, ενώ 5ος στα 74 κιλά ήταν ο Νεκτάριος Βλάχος. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις αθλητές, αγωνίστηκαν με αντιπάλους Α' Κατηγορίας και ήρθαν αντιμέτωποι με πρωταθλητές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο προπονητής του συλλόγου Λάμπρος Σταμούλης, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των αθλητών του στο τουρνουά, βλέποντας για ακόμα μια φορά πως παρ'όλο που ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι σχετικά καινούριος, οι αθλητές του έχουν καταφέρει τόσα πολλά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png