Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 15 και 16 Φεβρουαρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Αναλυτικά στο ποδόσφαιρο και την 18η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 12.15 από την Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού, στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Για την 6η αγωνιστική της Κ-14 η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κύπρο Κορυδαλλού εκτός έδρας το Σάββατο επίσης στις 12.15.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΓια το πρωτάθλημα της Κ-12 η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Α.Ο.Κ. Φαλήρου το Σάββατο στις 12.00.

Στο μπάσκετ και τα τμήματα υποδομής του Σαρωνικού, το προμίνι υποδέχεται την Κυριακή στις 10.15 το αντίστοιχο της Ελευθερίας Μοσχάτου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ.

Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, το Σάββατο στις 12.30 το παιδικό τμήμα φιλοξενείται από την Αιξωνή για την 2η αγωνιστική της β' φάσης της Γ' Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, ενώ την Κυριακή στις 12.00 για την 7η αγωνιστική το προμίνι υποδέχεται το αντίστοιχο του Πορφύρα.

Στο βόλεϊ τέλος, για την 18η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί το Σάββατο στις 14.30 στο ΕΠΑΛ την Α.Π.Σ. Άμιλλα.