Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 22 και 23 Φεβρουαρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Εννέα συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 19η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 14.30 τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΤην Κυριακή στις 12.15 η Κ-14 της Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί για την 7η αγωνιστική τους Νέους Ευγενείας, ενώ το Σάββατο στις 12.00 η Κ-12 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Αμφιάλης εκτός έδρας, για την 6η αγωνιστική.

Στο μπάσκετ και στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, την Κυριακή στις 14.15 για την 1η αγωνιστική της β' φάσης των Γ' Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ, το εφηβικό φιλοξενείται από τον Ηρακλή Δραπετσώνας. Το Σάββατο στις 13.30 για την 3η αγωνιστική της β' φάσης της Γ' Παίδων, το παιδικό αντιμετωπίζει τον Τελαμώνα στο κλειστό του Νέου Ικονίου. Την Κυριακή στις 11.30 για την 8η αγωνιστική του προμίνι, ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Στα τμήματα υποδομής του Σαρωνικού, το Σάββατο στις 11.15 το προμίνι φιλοξενεί στο ανοικτό της Αίγινας το αντίστοιχο του Α.Σ. Πέρα, για την 8η αγωνιστική.

Στο βόλεϊ, το Σάββατο στις 14.00 για την 19η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται στο 2ο κλειστό Χαϊδαρίου από τον Θρίαμβο. Τέλος, πρεμιέρα για το νεοσύστατο τμήμα του Σαρωνικού στο πρωτάθλημα της Κ-17 των Παμπαίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Το νησιώτικο συγκρότημα φιλοξενεί την Κυριακή στις 14.00 στο κλειστό του ΕΠΑΛ, τον Γ.Σ. Πετρούπολης για την 1η αγωνιστική.