Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 7 και 8 Μαρτίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Πλούσια είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο για την 20η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 12.30 από την Προοδευτική στο γήπεδο της Νίκαιας. Για την 8η αγωνιστική της Κ-14, η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χαραυγή το Σάββατο στις 11.45. Στο μπάσκετ και στα τμήματα υποδομής του Σαρωνικού, την Κυριακή στις 14.45 το προμίνι αντιμετωπίζει το αντίστοιχο του Αστέρα Αγίου Δημητρίου εκτός έδρας (Κλειστό Αγίου Δημητρίου) για την 9η αγωνιστική.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΣτον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, για την 4η αγωνιστική της β’ φάσης της Γ’ Παίδων, το παιδικό τμήμα φιλοξενείται (Κλειστό Αλίμου) από την Ακαδημία Νοτίων Προαστίων το Σάββατο στις 13.30. Την Κυριακή στις 12.45 για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης της Γ’ Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ, το εφηβικό του συλλόγου αντιμετωπίζει την Νεανική Εστία Μεγαρίδας στο Νέο Κλειστό των Μεγάρων. Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στις 11.30 τον Α.Ο. Ταταύλα.

Στο βόλεϊ τέλος, το Σάββατο στις 13.45 για την 21η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Γ.Σ. Πετρούπολης στο κλειστό του 1ου Λυκείου της περιοχής, ενώ την Κυριακή στις 12.30 για την 2η αγωνιστική της Κ-17 των Παμπαίδων, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει στο κλειστό της Αργυρούπολης τον τοπικό Α.Ο.Ν.Α.