Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 24 και 25 Οκτωβρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο για την 5η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 14.00 την Αμφιάλη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΓια το πρωτάθλημα της Κ-15 το νησιώτικο συγκρότημα φιλοξενείται το Σάββατο στις 12.00 από τον Παντζιτζιφιακό-Κάρπαθος στο 'Παραλίας Καλλιθέας'. Για το πρωτάθλημα της Κ-14, η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 11.15 στο γήπεδο της Νίκαιας τον Ατρόμητο Πειραιά. Τέλος, για το πρωτάθλημα της Κ-12 η νησιώτικη ομάδα φιλοξενεί το Σάββατο στις 12.00 το Α.Ο. Αγίου Δημητρίου.

Στο βόλεϊ, για την 4η αγωνιστική των Κ-18 των Κοριτσιών (πρώην Κορασίδων) της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 13.00 τον Π.Ο.Κ. Έσπερο στο κλειστό 'Εθνικής Αντιστάσεως', ενώ το Σάββατο στις 14.00 για την 3η αγωνιστική των Κ-18 των Αγοριών (πρώην Παίδων) της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ τον Πανιώνιο.