Τα τελευταία νέα για τον 2ο Αγώνα Βουνού "Ελλάνιος Δίας". Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με σημείο εκκίνησης την Α΄ παραλία Μαραθώνα.

20231020_144621-ellanios.jpg

Για τα τελευταία νέα που αφορούν τη διοργάνωση 2ος Αγώνας Βουνού "Ελλάνιος Δίας", ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, μίλησε στο Σταύρο Ρωπαΐτη, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής η Βασιλική Τζίμα. Ο αγώνας διοργανώνεται από ΟΑΚΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας και την ΚΕΔΑ, με την υποστήριξη της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών, του Νοσοκομείου Αίγινας, του συλλόγου Φίλοι Fistiki Fest και του ΣΔΥ Αίγινας. 

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα είναι η Α΄ παραλία Μαραθώνα, στην ταβέρνα "Όστρια". Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τις διαδρομές των 23χλμ (Ελλάνιος Δίας) και 8χλμ (Αρχαίος Ελαιώνας) και παιδικούς αγώνες 100μ (νήπια), 500μ (Α-Γ Δημοτικού)και 1000μ (Δ-ΣΤ Δημοτικού). Η διαδρομή των 8χλμ θα είναι και για πεζοπορία, αλλά θα διεξαχθεί και πρωτάθλημα μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου.

Ο καλός καιρός έχει βοηθήσει ώστε να γίνουν οι τελευταίες διαδικασίες, στις οποίες περιλαμβάνεται η τοποθέτηση των σημάτων. Στα 8 χλμ έχει προστεθεί η αλλαγή στη διαδρομή, καθώς οι δρομείς θα πρέπει να περάσουν από το μονοπάτι που πάει για τον Αρχαίο Ελαιώνα, από όπου θα περάσει και η μεγάλη διαδρομή των 23 χλμ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png