1ος Αγώνας Ερασιτεχνών Ποδηλατών. Μια εξαιρετική προσπάθεια με μεγάλη συμμετοχή!


Η υψηλή θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα, δεν στάθηκε εμπόδιο στους ενήλικες, τους εφήβους και τα παιδιά οι οποίοι αποφάσισαν με τα ποδήλατα τους να πάρουν μέρος στον 1ο Αγώνα Ερασιτεχνών Ποδηλατών, που συνδιοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" και το γυμναστήριο ΝΑΜΑ. Ο αγώνας διοργανώθηκε στα πλαίσια του 22ου Πανελληνίου Ποδηλατικού Γύρου Αίγινας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή και αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια, επιτυχημένη κατά γενική ομολογία, για τη δημιουργία ενός ποδηλατικού θεσμού που θα αφορά τους ερασιτέχνες ποδηλάτες του νησιού.


Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί από το λιμάνι της Αίγινας και περιελάμβανε τα σημεία Αίγινα - Αιγινήτισσα - Αίγινα, μία υπέροχη δηλαδή διαδρομή στον παραλιακό δρόμο της Αίγινας, δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό. Ο αγώνας περιελάμβανε τέσσερεις κατηγορίες: Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Ενηλίκων. Όλοι τα πήγαν περίφημα και με ασφάλεια, αφού για αυτό φρόντισαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας που συνόδεψαν το κομβόι των αθλητών. Όσοι έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται σε διάφορα σημεία της διαδρομής, σταμάτησαν για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των ποδηλατών!





Κατά την επιστροφή ποδηλάτες και οργανωτές συγκεντρώθηκαν στην Παλιά Προβλήτα. Εκεί ανάμεσα σε πολλά χαμόγελα και χειροκροτήματα έγινε η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων, των μεταλλίων και του κυπέλλου. Απονομές έκανε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας κύριος Βασίλης Μουσουλέας και εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Επίσης μεταξύ των πρώτων των κατηγοριών κληρώθηκε ένα ποδήλατο προσφορά του κυρίου Δημήτρη Κατρίδη.

Αν και σε έναν τέτοιο αγώνα όλοι είναι νικητές στο βάθρο ανέβηκαν: Στην κατηγορία των παιδιών του Δημοτικού, πρώτος ο Ράτσι Λεντιαν, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Κατρίδης και τρίτος ο Νεκτάριος Κατσας. Στην κατηγορία των παιδιών Γυμνασίου, πρώτος ο Κωνσταντίνος Σαλπαδήμας, δεύτερος ο Χοτζαρα Μαργκεν, και τρίτος ο Γιάννης Μπόγρης. Στην κατηγορία των παιδιών του Λυκείου ο Δημήτρης Λαμπρινός κυριολεκτικά δεν είχε αντίπαλο! Κατετάγη πρώτος και κέρδισε και το ποδήλατο της κλήρωσης. Τέλος στην κατηγορία των ενηλίκων πρώτη ήταν η Βασιλική Τζίμα, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο "Ασπέ" H.P.Coulon, χωρίς φυσικά να αποχωριστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα τη φωτογραφική του μηχανή! Τρίτος ο Νίκος Κρητικός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png