Πρώτος ο Γιώργος Γιαννούλης στον "24ο Μπιζανίο Δρόμο", στα Ιωάννινα.

georgos-giannoulis-bizanios-dromos.jpg

Με ιδιαίτερη επιτυχία και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου ο «24ος Μπιζάνιος Δρόμος». 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Ο αγώνας συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, καθώς και έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό θεατών, σε μια διοργάνωση, που εκτός από την αγωνιστική της  σημασία, έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς πρόκειται για μια εκδήλωση τιμής για τους ένδοξους Μπιζανομάχους, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην απελευθέρωση της πόλης τον Φεβρουάριο του 1913.

Ο αθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας Γιώργος Γιαννούλης τρέχοντας στην κατηγορία των αντρών, κατέκτησε την πρώτη θέση κάνοντας χρόνο 0.39:38.397.

Στον αγώνα που είχε απόσταση 11,5 χλμ. συμμετείχαν 513 αθλητές. Ο Γιώργος Γιαννούλης αν και αγωνίζεται σε μικρότερες αποστάσεις, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, πράγμα που το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα που συμμετέχει.

Φωτογραφία από το Δελτίο Τύπου του φορέα της διοργάνωσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png