3ος αγώνας βουνού "Ελλάνιος Δίας". Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ellinikon Seaside, η τεχνική ενημέρωση και το pasta party.

20241019_191315.jpg

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ellinikon Seaside, η τεχνική ενημέρωση και το pasta party, για τον 3ο αγώνα βουνού "Ελλάνιος Δίας". Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί από τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αυριανό αγώνα. 


Κατά τη διάρκεια της τεχνικής ενημέρωσης παρουσιάστηκε video με τη διαδρομή του αγώνα. Την ενημέρωση έκανε εκ μέρους του διοργανωτή συλλόγου ΟΑΚΑ η κ. Βασιλική Τζίμα, ακολούθησε ενημέρωση από τον κ. Σπύρο Καμπαξή του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, τον κ. Βασίλη Ζαμπέλη, εκ μέρους του διοργανωτή συλλόγου και την κ. Βίκυ Σπύρου, δημοσιογράφο στην ΕΡΑ Σπορ. Στην εκδήλωση παρευρέθη ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας κ. Μάκης Κολέθρας και ο κ. Παναγιώτης Χαραμής, παλιός πρωταθλητής στίβου και προπονητής στην Εθνική Ομάδα, που θα συνδράμει στην διοργάνωση.

Μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής ενημέρωσης ακολούθησε το pasta party, που είχε επιμεληθεί ο βραβευμένος με αστέρι Michelin κ. Σπύρος Κατρίδης και το κατάστημα Artisan Βacery & Ρatisserie, με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Fistiki Fest. Το Ellinikon Seaside διέθεσε ο κ. Κυριάκος Κλώνος.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Kυριακή 20 Οκτωβρίου

  • 11:00πμ τα 23 χλμ "Ελλάνιος Δίας"   
  • 11:05πμ παιδικοί αγώνες 
  • 11:30πμ τα 8 χλμ "Αρχαίος Ελαιώνας" by Όστρια     
  • 11:50πμ τα 6 χλμ μαθητικός αγώνας Γυμνάσια - Λύκεια by Saronic Ferries και τα 6χλμ πεζοπορία

Οι απονομές στους παιδικούς αγώνες θα γίνουν μετά τον τερματισμό όλων των παιδιών, για τα 8χλμ και τα 6χλμ στις 13:30 μ.μ. και για τα 23χλμ μόλις ολοκληρωθούν οι τριάδες των νικητών.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα είναι η Α΄ παραλία Μαραθώνα Αίγινας.

Ο αγώνας διοργανώνεται από ΟΑΚΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας, με την υποστήριξη της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, του Νοσοκομείου Αίγινας, του συλλόγου Φίλοι Fistiki Fest,  του ΣΔΥ Αίγινας, του συλλόγου Ενεργοί Πολίτες και της ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png