Τεχνική και επιδόσεις από τους κολυμβητές του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ.


Τα κέρδη που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα κολύμβησης, που πραγματοποίησε και φέτος στις αρχές του καλοκαιριού το γυμναστήριο ΝΑΜΑ, παρουσίασαν οι μικροί κολυμβητές σε ειδικό αγώνα που έγινε στη πισίνα του Water Park στην περιοχή του Φάρου. Κολυμβητικά γιαλάκια, πολύχρωμοι σκούφοι και μαγιό και οι λιλιπούτειοι κολυμβητές συμμετείχαν στους αγώνες για τη χαρά που δίνει ένα τέτοιο γεγονός, αλλά και γιατί μετά τα μαθήματα η σχέση με το νερό έγινε φιλική και οικεία.


Οι μικροί αθλητές παρουσίασαν τις δυνατότητες τους στο ελεύθερο, το ύπτιο και το πρόσθιο. Η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη, μας ενημέρωσε ότι τα παιδιά που αγωνίστηκαν δεν είχαν συνοδό, ενώ φέτος υπήρχαν μεταξύ των κολυμβητών και πολύ μικρές ηλικίες, παιδιά δηλαδή δυόμιση και τρισίμηση χρονών. Έδειξαν όμως ότι με την πολύ καλή εκπαίδευση, μπορούν να αναπτύξουν αρκετά τις δεξιότητες τους, βάζοντας τις σωστές βάσεις από νωρίς. Μετά το τέλος των αγωνισμάτων, έγινε η τελετή των απονομών και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έλαβαν αναμνηστικό έπαθλο. Υπεύθυνες του προγράμματος ήταν η κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη και η κυρία Αγγελική Λαζάρου.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png