Φοίνικας Αγίας Σοφίας - Σαρωνικός 80 - 45.


Σήμερα στα Καμίνια του Πειραιά διεξήχθη το τρίτο παιχνίδι για την ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Δ' κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ. Το τελικό σκορ 80 - 45 υπέρ του Φοίνικα, ίσως να μην επιδέχεται μεγάλο σχολιασμό. Στο αγωνιστικό κομμάτι μόνο κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου η ομάδα του Σαρωνικού προσπάθησε να αντιδράσει με κάποια δύσκολα καλάθια. Όμως σήμερα ο Σαρωνικός είχε να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα, που του στέρησαν τη δυνατότητα να είναι περισσότερο αποτελεσματικός και να διεκδικήσει τον αγώνα στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο τραυματισμός του Φίλιππου Τζίτζη και του Νότη Μπήτρου, αλλά και η απουσία του Χάρη Πίτσικα λειτούργησαν καταλυτικά.

Ωστόσο υπάρχει έντονος προβληματισμός στην ομάδα, κυρίως για τη μη σωστή αμυντική λειτουργία. Όπως τονίζει διαρκώς ο προπονητής Θανάσης Σταρέτζης στους παίχτες του, αυτό είναι το "Α" και το "Ω" σε μία ομάδα. Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 25 - 5, 9 - 16, 24 - 13, 22 - 11. Οι πόντοι του Σαρωνικού: Σπαρής Γιώργος 4 (1 τρίποντο) Τζίτζης Φίλιππος 14, Μπούργος Πέτρος 4,  Μπήτρος Νότης 2, Καρακατσάνης Χρήστος 4, Τζίτζης Στέλιος 10, Μπάλιας Λάμπρος 5 (1 τρίποντο) Σώζος Χαρτοφύλακας 2. Σημαντική η βοήθεια, αλλά χωρίς πόντους από τους: Βουλγαράκης Παναγιώτης, Μαρμαρινός Ανδρέας, Κρεούζης Σπύρος, Μηλιώνης Σπύρος.

Ο επόμενος αγώνας τη ομάδας μας είναι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου εντός έδρας με την Αιξωνή Γλυφάδας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png