Τελευταία αθλητικά νέα των ομάδων μας σε Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο.


Γράφει ο Σωτήρης Μπήτρος

Σαρωνικός - Μπάσκετ

Αύριο Σάββατο στις 15.30 στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ των Απρόβλεπτων ΑΣ με τον Σαρωνικό Αίγινας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής με τον κ.Θανάση Σταρέντζη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και φυσικά μοναδικός στόχος είναι μία ακόμη νίκη για την ομάδα μας.
 
Σαρωνικός - Ποδόσφαιρο
Την Κυριακή στις 13.30 για την 9η αγωνιστική ο Σαρωνικός  θα παίξει εκτός έδρας στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό, είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με τον κ.Γιάννη Χατζηράπτη να έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα των παικτών μας που ταλαιπωρούνται τόσο από τραυματισμούς, όσο και από τιμωρίες. Στόχος είναι να φύγουν από το γήπεδο του Μενιδίου με ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
Α.Ε.Αίγινας  -  Γυναίκες
Την Κυριακή στις 13.00 στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας η γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Αιγίνης θα αντιμετωπίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης, με τον κ. Παναγιώτη Σακόραφο να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του.
 
Α.Ε.Αίγινας - Ανδρικό
Την Κυριακή στις 12.45 στο Π. Νικολαϊδης ο Φαληρικός υποδέχεται την Α.Ε.Αίγινας στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής, ο κ.Σταμάτης Μαρμαρινός για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών των Γκοτζούλια,  Πάλλη και Σκουλαρίκη που είναι τιμωρημένοι, ενώ χρόνο συμμετοχής θα δώσει στους Τσάπο και Νεκτάριο Μπακόμητρο που επανέρχονται μετά από σοβαρούς τραυματισμούς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png