Αύριο ο αγώνας του Σαρωνικού με το Κορωπί.


Γράφει ο Σωτήρης Μπήτρος
Το πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος θα δώσει αύριο ο Σαρωνικός Αίγινας όπου θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας την ομάδα του Κορωπίου. Ο προπονητής της ομάδος μας κύριος Γιάννης Χατζηράπτης θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον τιμωρημένο Μπάμπη Σταμπούλογλου και τον Άρη Λούβαρη. Νέο πρόσωπο στην ομάδα μας ο Χρήστος Γκούμας που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες και θα βοηθήσει κι αυτός στον βασικό στόχο να παραμείνει ο Σαρωνικός στην κατηγορία. Το νέο απόκτημα της ομάδος μας είναι 23 χρονών και παίζει σαν αριστερό μπακ - χαφ . Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε από το Δ.Σ.του Σαρωνικού, είναι ότι τις επόμενες μέρες οι διοικούντες θα προσπαθήσουν να φέρουν και άλλους παίκτες, έτσι ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα και να τερματίσει όσο γίνεται πιο ψιλά και να απομακρυνθεί γρήγορα από την επικίνδυνη ζώνη.

"Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αίγινας εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο  να έχουμε Καλή Χρονιά με Υγεία και η βία μακριά από τα Ελληνικά γήπεδα,και για το αυριανό παιχνίδι καλούμε  όλους τους φίλους της ομάδος μας να σταθούν στο πλάι των προσπαθειών των παικτών μας, και να γίνει για ένα ακόμη παιχνίδι ο 12ος παίκτης και να επιστρέψουμε έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png