Τα τιμώμενα πρόσωπα από την Αίγινα στη γιορτή Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά και Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά.

Εχθές Δευτέρα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά η γιορτή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά που συμπλήρωσε το 86ο έτος από την ίδρυσή της και μαζί με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά συνδιοργάνωσαν την χθεσινή εκδήλωση. "Η Ένωση επιδιώκει την διαρκή συνεργασία με την Πολιτεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους φορείς του ποδοσφαίρου για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του κοινωνικού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το Πειραϊκό ποδόσφαιρο ,διοίκηση - παράγοντες - διαιτητές - παρατηρητές δουλεύουμε, προσπαθούμε, πασχίζουμε και διεκδικούμε για ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο, γι΄αυτό που αγαπάμε όλοι: το ποδόσφαιρο".

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τους Γεν.Γραμματέα κ. Κ. Βράκα - τον Πρόεδρο του Συνδέσμου διαιτητών Πειραιά κ. Δ.Πλουμίδη και από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Πειραιά κ.Σ.Μπρατσόλη που ευχήθηκε σε όλους Καλή Αγωνιστική Χρονιά με Υγεία σε όλη την αθλητική οικογένεια του Πειραιά και στην συνέχεια ξεκίνησαν οι βραβεύσεις σε εκπροσώπους σωματείων για τις πολύχρονες υπηρεσίες και την προσφορά τους στο πειραϊκό ποδόσφαιρο,σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές , διαιτητές ,γιατρούς , παρατηρητές και σε αθλητές που εισήχθηκαν σε ΑΕΙ.Συντονιστές της γιορτής η κα Λέλα Αθανασοπούλου και ο κ. Κώστας Βράκας. Ένας από τους παράγοντες που βράβευσε η Ε.Π.Σ.Πειραιά ήταν και ο κ. Θεοφάνης Πέτροβας γενικός γραμματέας του Σαρωνικού Αίγινας για τις πολύχρονες υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο. Την πλακέτα αντί αυτού την παρέλαβε ο κ. Γ. Στρατηγός. Επόμενη βράβευση ήταν για την κα Ελένη Κακαμπούκη της Α.Ε.Αίγινας για την συμμετοχή της στην Εθνική Ελλάδος Γυναικών. Τελευταία βράβευση ήταν στον κ.Σωτήρη Μπήτρο , για την συμμετοχή του ως Παρατηρητή αγώνων στα Εθνικά Πρωταθλήματα , Β΄και Γ΄Εθνικής Κατηγορίας και στα Πρωταθλήματα του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στα γήπεδα του Πειραιά. Στη χθεσινή εκδήλωση ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Αιακού Αίγινας κ. Γιάννης Αβραμίδης όπως και ο αρχηγός της ομάδος κ. Παναγιώτης Καλαφάτης. Πολλά τα σημαντικά πρόσωπα που παραβρέθηκαν στην χθεσινή γιορτή του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου, απλά να αναφέρουμε ότι η αίθουσα ήταν κατάμεστη από 2000 χιλιάδες προσκεκλημένους. Και του χρόνου!

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png