Aegina Cup. Επιτυχημένη η πρώτη ημέρα!

Aegina Cup. Δελτίο Τύπου.
Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε τα πρώτα  δείγματα  του τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Αίγινα είναι ενθαρρυντικά για τη συνέχεια. Από το πρωί του Σαββάτου πολλοί κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού πέρασαν από την εγκατάσταση που έχει στηθεί στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας για να παρακολουθήσουν το «Αίγινα Καπ» που δίνει τα εισιτήρια για το κεντρικό ταμπλό τoυ τουρνουά Μasters (16-19 Ιουνίου, κεντρικό λιμάνι – Αγία Μαρίνα).  Το γήπεδο έχει φτιαχτεί στο βραχίονα του λιμανιού απέναντι από το σήμα κατατεθέν του νησιού, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Γύρω από την εγκατάσταση τα ιστιοπλοϊκά σκάφη, τα κότερα και τα ψαροκάικα της Αίγινας συνθέτουν μία εντυπωσιακή και άκρως καλοκαιρινή εικόνα που απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια όλων. Οι νυχτερινοί αγώνες αποτελούν πάντα πόλο έλξης για τον κόσμο.

Αθλητές όλων των ηλικιών έδειξαν τις ικανότητες τους στους συντοπίτες τους δίνοντας μεγάλη μάχη για την πρόκριση στο μεγάλο και πολυαναμενόμενο τουρνουά Aegina Masters. Το βράδυ της Κυριακής θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα συναγωνισθούν τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος στις 16-19 Ιουνίου, στο εναρκτήριο τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος Μasters Beach Volley.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png