Στιγμιότυπα από την πρώτη ημέρα των αγώνων του Aegina Cup. Δύναμη και αγωνιστικό πάθος στην καυτή άμμο!.

Η μουσική έδινε το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια των αγώνων της πρώτης μέρας του Aegina Cup, οι παρέες ήρθαν να εμψυχώσουν φίλους και γνωστούς και το αποτέλεσμα ήταν γρήγορα να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα γιορτής και ωραίων στιγμών στις αναμετρήσεις που έγιναν. Στους αγώνες του Aegina Cup συμμετέχουν ομάδες από την Αίγινα και ομολογούμενος ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει "αχτύπητα δίδυμα". Ένα από αυτά ήταν η ομάδα της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας με τους Γκρινέζο και Μεθενίτη που πέρασαν στη δεύτερη φάση. Γρηγορόπουλος και Ζαραβέλας ήταν ένα ακόμη δίδυμο που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα. Ο κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ξέχασε για λίγο τα αυτοδιοικητικά και ιατρικά του καθήκοντα και προσπάθησε για το καλύτερο. Ένας ακόμη αυτοδιοικητικός ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης με ζευγάρι τον Πέττα έδειξε πολύ καλή τεχνική και φυσική κατάσταση.

Οι περισσότεροι που αγωνίστηκαν σήμερα ήθελαν να ζήσουν μερικές στιγμές επαφής με το αγαπημένο τους άθλημα, κάποιοι έπαιξαν περισσότερο για τη χαρά που δίνει η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση. Χειροκροτήθηκαν και το χαμόγελό τους έδειξε ότι το απόλαυσαν. Οι Γκούντας και Λυχνάς εκπροσώπησαν τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας προσφέροντας πολύ όμορφες φάσεις. Βλάχος και Γκρόζας, χάρισαν στους θεατές μερικές από τις πιο όμορφες φάσεις διαρκείας. Δημήτρης Κάππος και Παναγιώτης Βουλγαράκης με πάθος, τεχνική και δύναμη στάθηκαν άτυχοι, αλλά πρόσφεραν όμορφο θέαμα. Ζαμπέλης και Τζώρτης, υπέροχο δίδυμο, έπαιξαν με δύναμη. Το απόλαυσαν οι ίδιοι και όσοι τους παρακολούθησαν. Γιαννακόπουλος και Κόνιαρης τα πήγαν πολύ καλά από την αρχή περνώντας στη δεύτερη φάση. Μπήτρος, Γαρυφάλλου, Ντάουλας, Παπαγεωργίου, Ντρης και Κωστάκος, πρωινοί - πρωινοί, ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις προσπάθησαν για το καλύτερο. Ανταλής και Τζιαμουτσαντώνης, Μπάλιας και Γιαννούλης, έπαιξαν με πάθος, έδειξαν δύναμη και γρήγορα αντανακλαστικά προσφέροντας όμορφες φάσεις κοντά στο φιλέ. Επίσης οι Λορέντζος, Αξιώτης, και οι Σακελλίων Ψωμιάδης , Βουβάκης, Χαρτουλάκης, Ζωγράφος και Αλεβιζάκης έπαιξαν με δύναμη, κυνηγώντας συνεχώς τις ευκαιρίες στην καυτή άμμο. Τέλος οι Κογκαλίδης Μαμάης και Τζιμπίδης, Φιλιππάτος κράτησαν σε εγρήγορση με τις ενέργειες τους, τους θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες τους. Όλοι τους ήταν υπέροχοι!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png