Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Φίλιππος Τζίτζης: "Η Αίγινα αγκάλιασε το μπιτς βόλεϊ"

Για την απόλυτη επιτυχία του «Aegina Masters Beach Volley», αλλά και το μήνυμα που πέρασε το βράδυ του Σαββάτου το «W.I.N. HELLAS - E.O.Π.Ε. Celebrity Match» με τη χορηγία του Lipton Ice Tea, μίλησε ο Αντιδήμαρχος Αίγινας και πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης, Φίλιππος Τζίτζης.

«Η διοργάνωση κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη γιατί οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και από τη στιγμή που οι παίκτες, οι εκπρόσωποι της διοίκησης της ΕΟΠΕ, αλλά και ο κόσμος δηλώνουν ευχαριστημένοι, αυτό μετράει για εμάς. Επί τέσσερις ημέρες ο κόσμος της Αίγινας γέμισε τις εξέδρες του γηπέδου και απόλαυσε υψηλού επιπέδου αγώνες. Όλοι έδειξαν την αγάπη τους για το άθλημα που ήδη κατείχε υψηλή δημοτικότητα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και πιστεύω ότι πλέον κατέχει ακόμα μεγαλύτερη».

Το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Τζίτζης έλαβε μέρος στο Celebrity Match κατά της βίας των γυναικών και υποστήριξε την προσπάθεια που καταβάλλει η W.I.N. HELLAS σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ με τη χορηγία του Lipton Ice Tea. Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα κρατώντας τον μικρό του γιο, Γιώργο, στα χέρια, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των καλλιτεχνών και τη διάδοση του κοινωνικού μηνύματος:

«Το παιχνίδι αυτό είχε ένα πολύ σημαντικό σκοπό και θεωρώ ότι περάσαμε το μήνυμα που θέλαμε κατά της βίας των γυναικών, ένα ζήτημα που ελπίζω να εκλείψει και να πάψει να μας απασχολεί. Είμαστε υπερήφανοι που μετά το Σύνταγμα, η Αίγινα έγινε ο επόμενος σταθμός του Celebrity Match και ο πρώτος εκτός Αττικής. Ευχαριστώ θερμά τους καλλιτέχνες που ήρθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως ευχαριστώ τον κόσμο που χειροκρότησε την προσπάθειά μας στην άμμο, έστω και αν δεν είμαστε αθλητές για να προσφέρουμε αντάξιο θέαμα. Σε αυτά τα παιχνίδια όμως, δεν παίζει ρόλο ούτε ο νικητής, ούτε το θέαμα, αλλά η συμμετοχή».


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png