5ος Αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξυλορακέτας, στην παραλία της Αιγινήτισσας.

Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Πρ. Ηλία Πέρδικας. - Ανακοίνωση Τύπου.
Ο Όμιλός μας διοργανώνει και εφέτος, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου τον 4ο αγώνα Πανελλήνιου Τουρνουά Θαλάσσιας Ξυλορακέτας (BEACH RACKET) στην παραλία της Αιγινήτισας και από ώρα 11:00 π.μ. έως 18:30μ.μ. Στο Τουρνουά θα λάβουν μέρος πάνω από 60 άτομα, τα οποία θα προσπαθήσουν να επιδείξουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Οι έξι  αγώνες που θα διεξαχθούν, θα γίνουν κατά σειρά στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Αττικής, Κυπαρισσία, Γαλάζια Ακτή-Λαγονήσι, Άγιοι Απόστολοι Χανίων, Αίγινα, Α’ Πλάζ Βούλας. Ο Όμιλός μας συμμετέχει μαζί με άλλους 15 ομίλους ανά το Πανελλήνιο υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. (Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας) στην συλλογική προσπάθεια να καταστήσουμε την Θαλάσσια Ξυλορακέτα ένα άθλημα αναγνωρισμένο και αργότερα γιατί όχι, ένα Ολυμπιακό Άθλημα.

Φέτος γίνεται το πρώτο επίσημο πρωτάθλημα Ξυλορακέτας με κανονισμούς που  ψηφίστηκαν από την ένωση των 16 συλλόγων (Π.Σ.Α.Ξ. - (Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας) βασιζόμενο σε ένα αντικειμενικό σύστημα μέτρησης που καταμετρά τις ταχύτητες της μπάλας (παγκόσμια πρωτοτυπία) το οποίο κατασκευάστηκε από ομάδα ειδικών επιστημόνων του Πολυτεχνείου Αθηνών με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Ε. Χατζηευσταθιάδη. Σας προσκαλούμε  στον διήμερο αγώνα της ξυλορακέτας  να απολαύσετε θέαμα και να γνωρίσετε  τους Έλληνες δεξιοτέχνες της  ρακέτας απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ.
Γεώργιος  Κοσμάς


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png