Ξεκίνησε το 5ο τουρνουά του 1ου Πρωταθλήματος beach racket στην Αιγινήτισσα. .

Ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το 5ο τουρνουά του 1ου Πρωταθλήματος beach racket που πραγματοποιείται στην παραλία της Αιγινήτισσας από τον Όμιλο Ξυλορακέτας "Προφήτης Ηλίας Πέρδικας". Οι αγώνες που γίνονται υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. - Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας, θα ολοκληρωθούν μετά από 6 συνολικά τουρνουά. Είχαν προηγηθεί στο Πόρτο Ράφτη Αττικής, Κυπαρισσία, Γαλάζια Ακτή-Λαγονήσι, Άγιοι Απόστολοι Χανίων, ενώ μετά την Αίγινα το 1ο πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στην Α’ Πλάζ Βούλας. Συνολικά στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 16 όμιλοι, ένας εκ των οποίων είναι αυτός της Αίγινας.


Το τουρνουά αύριο θα συνεχιστεί με αγώνες σε ζευγάρια. Σημειώνουμε ότι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια έχει ως σκοπό να μετατρέψει ένα παιχνίδι της παραλίας σε επίσημα αναγνωρισμένο άθλημα, με κανόνες και διαδικασίες που προκύπτουν μέσα από ηλεκτρονικές μετρήσεις. Για παράδειγμα η μέτρηση των βαθμών γίνεται μέσα από ένα αντικειμενικό, ηλεκτρονικό σύστημα μέτρησης που καταμετρά τις ταχύτητες της μπάλας, χρησιμοποιείται παγκοσμίως για πρώτη φορά, το οποίο κατασκευάστηκε από ομάδα ειδικών επιστημόνων του Πολυτεχνείου Αθηνών, με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Ε. Χατζηευσταθιάδη. Με την ευκαιρία της έναρξης των αγώνων στο Aegina Portal μίλησε ο πρόεδρος του Π.Σ.Α.Ξ. κύριος Κώστας Βαρδάκης, ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. κύριος Γιώργος Κοσμάς, όπως και τα μέλη του Δημήτρης Αντωνόπουλος και Βασίλης Φρόνιμος.

Στους αγώνες που θα ολοκληρωθούν αύριο στις 18:30 μ.μ. παίρνουν μέρος 60 άτομα από 12 ομίλους. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Λάκη Βασιλειάδη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png