Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Τη Κυριακή ο Σαρωνικός για την 5η αγωνιστική της Ά Πειραιά αντιμετωπίζει τη Καστέλλα στο γήπεδο του Μοσχάτου στη 13:00, και η ΑΕ Αίγινας Αιακός φιλοξενεί τον Άρη Αμφιάλης στο δημοτικό στάδιο του νησιού μας,παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 12:00. Τη Κυριακή στις 15:00 η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Αίγινας θα παίξει κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Στα παιχνίδια της 4η αγωνιστικής που δεν έγιναν λόγω των κινητοποιήσεων της Π.Ν.Ο, τα μάτς Αετός Κορυδαλλόυ-Σαρωνικός και Νέο Φάληρο-ΑΕ Αίγινας Αιακός θα γίνουν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου σε Κορυδαλλό και ΑΓΕΤ Χαραυγής αντίστοιχα. Και τα δύο παιχνίδια έχουν οριστεί να ξεκινήσουν στις 15:00.
Για το μπάσκετ ο Σαρωνικός παίζει εκτός έδρας με τη Γλυφάδα,παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 13:45.


Το Σάββατο για το ποδόσφαιρο, το εφηβικό τμήμα της ΑΕ Αίγινας Αιακός παίζει εκτός έδρας με τον ΑΟΚ Φαλήρου. Και για το μπάσκετ το παιδικό τμήμα του Σαρωνικού φιλοξενεί το Φοίνικα Αγ. Σοφιάς στις 12:00. Ο Σαρωνικός στο μάτς με την Καστέλλα θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Μπιζιώτα ο οποίος ξεπέρασε το τραυματισμό του,και έτσι η ομάδα του κυρίου Καλαμάκη αναμένεται να κατέβει πλήρης στο δύσκολο εκτός έδρας μάτς του Μοσχάτου,με στόχο να φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης. Από τη πλευρά της Αίγινας Αιακός ο κύριος Σκίτσας θα στερηθεί όπως όλα δείχνουν τις υπηρεσίες των Σωτήρη,Μεντάλια, Πάλλη και Προκόπη (τραυματίες) .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png