Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Τη Κυριακή ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Περαμαϊκό στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο της Αίγινας,η ΑΕ Αίγινας Αιακός αντιμετωπίζει την Οδηγήτρια στο γήπεδο της Χαραυγής στις 12:45.ενώ για το μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού υποδέχεται τους Κυρίαρχους,παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 12:00. Η ομάδα του Σαρωνικού θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα,και μετά από τη πολύ μεγάλη νίκη την Τετάρτη στο Κορυδαλλό κόντρα στον Αετό με 2-0,θέλει να πάρει τους τρείς βαθμούς κόντρα στην ομάδα του Περαμαϊκού. Ο κύριος Καλαμάκης δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σινάνι ο οποίος αποβλήθηκε στο μάτς του Κορυδαλλού.Ο Περαμαικός τη Κυριακή θα έχει στο πάγκο του τον κύριο Αργύρη Μαγιάτη,μετά την παραίτηση του Ντάνιελ Κένεντι από τη τεχνική ηγεσία τη περασμένη Τρίτη.


Η ΑΕ Αίγινας Αιακός μετά τη λευκή ισοπαλία που πήρε τη Τετάρτη κόντρα στο Νέο Φάληρο,επιστρέφει στο γήπεδο της Χαραυγής με στόχο το βαθμό ή τους βαθμούς κόντρα στην Οδηγήτρια. Στο δύσκολο εκτός έδρας αυτό παιχνίδι, κύριος Σκίτσας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Νεκτάριο Μπακόμητρο και Αποσπόρη. Δαιτητές των αγώνων θα είναι στο Σαρωνικός-Περαμαικός: Λαμπαδαρίου-Κουτσουμπού,Τζίκα και στο Οδηγήτρια-ΑΕ Αίγινας Αιακός: Καρυοφύλλης-Γεωργακόπουλος,Λακιώνης. Το Σάββατο το εφηβικό τμήμα της ΑΕ Αίγινας υποδέχεται τον Άρη Αμφιάλης στις 12:00.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png