Η αγωνιστική κίνηση της Κυριακής στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Τη Κυριακή ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Αχιλλέα Κορυδαλλού στις 14.45, η ΑΕ Αίγινας Αιακός αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Νίκαιας την Δόξα Πειραία στις 13.00, και για το μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού παίζει με την Αιξωνή Γλυφάδας στις 12.00 στο γήπεδο της Αίγινας. Ο Σαρωνικός μετά το διπλό τη περασμένη αγωνιστική με τους Νέους Ευγενείας (1-0) παίζει εντός έδρας με τον Αχιλλέα Κορυδαλλού και όπως είναι φυσικό θέλει τη νίκη για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στα τελευταία παιχνίδια. Ο προπονητής του Σαρωνικού κύριος Καλαμάκης δε θα έχει για άλλο ένα μάτς τον αρχηγό Άρη Λούβαρη ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ψάρρης του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί τη τελευταία στιγμή. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Νικολάου, με βοηθούς τους Καρφή και Τσονάκα.


Στην Α.Ε. Αίγινας Αιακός θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα της περασμένης Κυριακής από την ΑΕ Περάματος (1-2) και να κοιτάξουν το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Πειραιά στο γήπεδο της Προοδευτικής στη Νίκαια. Για το μάτς αυτό ο κύριος Σκίτσας θα στερηθεί όπως όλα δείχνουν τις υπηρεσίες των Πάλλη και Γκοτσούλια. Ο υψηλόσωμος αμυντικός είναι τραυματίας ενώ ο ταλαντούχος επιθετικός θα λείψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το διαιτητικό τρίο απαρτίζεται από τους κύριους Ορφανό (διαιτητής) και Φιλακούρη - Λουκοβίτη (επόπτες).

Στο μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού μετά την ήττα από τον Παννεαπολικό με 61-49, στρέφεται στο παιχνίδι με την Αιξωνή Γλυφάδας με στόχο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png