Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύρ​ιακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το Σαββατοκύριακο. Ο Σαρωνικός τη Κυριακή στις 15:00 αγωνίζεται εντός έδρας μα τον Καραβά, η ΑΕ Αίγινας Αιακός με τους Σαλαμινομάχους στο γειτονικό νησί στις 14:00,ενώ για το μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού παίζει με την Αμφιάλη στις 12:00 στο γήπεδο της Αίγινας.Για το εφηβικό πρωτάθλημα του Πειραιά, η ΑΕ Αίγινας Αιακός φιλοξενεί τον Α.Ο.Κ Φαλήρου στις 11:00. Ο Σαρωνικός μετά την ισοπαλία με το Μαύρο Αετό (0-0 εκτός), θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να ανέβει στη βαθμολογία. Αντίπαλός του ο Καραβάς ο οποίος βρίσκεται στη προ τελευταία θέση με 5 βαθμούς. Ο τεχνικός του Σαρωνικού, Αντώνης Καλαμάκης θα έχει στη διάθεσή του όλους του ποδοσφαιριστές και όπως δήλωσε πριν λίγες μέρες στη κάμερα του Aegina Portal 'δημιουργούμε φάσεις' και 'ελπίζουμε στο γκολ' . Ο νεαρός προπονητής μαζί με τους παίκτες του υποσχέθηκαν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα του Σαρωνικού. Και το παιχνίδι με τον Καραβά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την επιστροφή της ομάδας στις νίκες. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πότογλου.

Η Α.Ε Αίγινας μετά τη νίκη της επί του Φαληρικού (2-0 εντός), πηγαίνει στη Σαλαμίνα με στόχο τη καλή εμφάνιση και φυσικά τη νίκη. Η ομάδα των Σαλαμινομάχων βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β' ομίλου με 5 βαθμούς. Προπονητής της ομάδας της Σαλαμίνας είναι παλία δόξα του Πανηλειακού και της Προοδευτικής, Σάκης Αλμανίδης. Ο προπονητής της ομάδας μας δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπακόμητρο Νεκτάριο και Πάλλη,ενώ η συμμετοχή του Κυριαζή θα κριθεί τη τελευταία στιγμή. Ο ταλαντούχος επιθετικός αισθάνθηκε κάποιες μικροενοχλήσεις στη προπόνηση της Πέμπτης. Ο προπονητής της Α.Ε Αίγινας Αιακός ευελπιστεί να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη με το παιχνίδι του Φαληρικού και να εμφανιστούν οι ποδοσφαιριστές του ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι στη τελική τους προσπάθεια.Διατητής του αγώνα θα είναι ο Κουρομιχελάκης.

Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός μετά την ήττα από τη πρωτοπόρο Ηλεκτρούπολη (47-72 εκτός) αντιμετωπίζει την Ένωση Αμφιάλης εντός έδρας. Η ομάδα της Αμφιάλης βρίσκεται στη 8η θέση της Δ' ΕΣΚΑΝΑ με 19 βαθμούς ενώ ο Σαρωνικός έχει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση σε 16 ομάδες. Η ομάδα του νησιού μας θέλει το ροζ φύλλο αγώνα με σκοπό να επανέλθει στις τάξεις της η ηρεμία. Την ομάδα θα κοουτσάρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Γιάννης Ρετσίνας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png