Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπατΐτης.
Επιστροφή  στους αγωνιστικούς χώρους για τις ομάδες μας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο Σαρωνικός για το πρωτάθλημα της Α' Πειραιά αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Αμπελακιακό. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 15:00. Η Α.Ε Αίγινας Αιακός παίζει και εκείνη εντός έδρας με τον Πανιώνιο Κερατσινίου στις 12:30. Για το μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού φιλοξενείται τη Κυριακή στο Ε.Α.Κ Γλυφάδας από τον Άρη. Η αναμέτρηση αυτή θα ξεκινήσει στις 12:00. Το παιδικό τμήμα του Σαρωνικού στο μπάσκετ,αγωνίζεται στο γήπεδο της Αίγινας κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 12:00. Ο Σαρωνικός θέλει να μπεί με το δεξί στο 2012,και στο παιχνίδι με τον Αμπελακιακό αναζητά τη νίκη και τους τρείς υπερπολύτιμους βαθμούς.

Οι παίκτες του Αντώνη Καλαμάκη δείχνουν αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα τη Κυριακή και ευελπιστούν πως οι φίλαθλοι του νησιού θα βρίσκοντε εκεί ώστε να συμπαρασταθούν στη προσπάθεια της ομάδας για ανάκαμψη. Διαιτητής θα είναι ο Φουρναράκης. Η Α.Ε Αίγινας Αιακός θέλει και εκείνη με τη σειρά της να μπεί με το δεξί και να κάνει ένα καλό ποδαρικό. Αντίπαλός της ο Πανιώνιος Κερατσινίου στον οποίο αγωνίζεται ο Γιώργος Νικολαίδης ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Αίγινας. Για το παιχνίδι αυτό ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σκίτσας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Διαιτητής έχει οριστεί ο Καλημέρης.

Η ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού παίζει εκτός έδρας με τον Άρη Γλυφάδας (4ος βαθμολογία) και θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι να συνοδευτεί και με νίκη. Η ομάδα του νησιού μας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τις τελευταλιες πληροφορίες να λένε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών να είναι σε καλό δρόμο. Μέσα στις επόμενες μέρες ίσως έχουμε και ανακοίνωση απο τη διοίκηση του συλλόγου για το θέμα αυτό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png