Το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Για την Α' Πειραιά και το Α' όμιλο, ο Σαρωνικός φιλοξενεί το Μοσχάτο την Κυριακή  στις 15:00, ενώ για το μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ,ο Σαρωνικός παίζει εντός έδρας με τον Τελαμώνα, παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 12:00. Την Κυριακή, το εφηβικό τμήμα της Α.Ε Αίγινας Αιακός φιλοξενεί την Ελλάς Ποντίων στις 12:00 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Η αντρική ομάδα της Α.Ε Αίγινας Αιακός έχει ρεπό.


Ο Σαρωνικός μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τους Νέους Δραπετσώνας (1-1) υποδέχεται στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής το Μοσχάτο. Οι δύο αντίπαλοι μοιράζονται την 4η θέση στη βαθμολογία με 26 βαθμούς. Το Μοσχάτο τη προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα του από τον Αετό Κορυδαλλού με 3-2. Για το ματς της Κυριακής ο τεχνικός του Σαρωνικού Αντώνης Καλαμάκης  δεν υπολογίζει τους Παπαφακλή (τερματοφύλακας) και Τζιά (αμυντικός) οι οποίοι αποβλήθηκαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής. Η ομάδα του νησιού μας είναι έτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ευελπιστεί να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις.

Η Α.Ε. Αίγινας Αιακός έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική  και οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σκίτσα ήδη προετοιμάζονται για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου με την Ένωση Ρέντη (εκτός έδρας) την επόμενη Κυριακή. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός μετά τη νίκη άνευ αγώνα την Κυριακή (ο Ατρόμητος δε προσήλθε) φιλοξενεί στο γήπεδο της Αίγινας το Τελαμώνα Σαλαμίνας. Ο προπονητής της ομάδας μας Θεόδωρος Παλαιοχωριάτης, θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς απουσίες και προετοιμάζει τους παίκτες του για το δύσκολο αυτό αγώνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png