Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τη Κυριακή διεξάγεται η 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου στην Α' Πειραιά, με το Σαρωνικό να φιλοξενείται από τον Παννεαπολικό στο Π. Νικολαΐδης στις 12:45 και την Α.Ε. Αίγινας Αιακός να παίζει και εκείνη εκτός έδρας με την Ένωση Ρέντη.Το παιχνίδι αυτό θα γίνει στο γήπεδο του Ρέντη και θα ξεκινήσει στις 12:00. Τη Κυριακή επίσης η ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού,αντιμετωπίζει στη Σαρωνίδα την ομώνυμη ομάδα στις 12:00. Το Σάββατο ξεκινάει το παιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά στο ποδόσφαιρο,με την Α.Ε Αίγινας Αιακός να παίζει στο Σ.Ε.Φ με τον Προφήτη Ηλία. Ο Σαρωνικός μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής (2-0 το Μοσχάτο) θέλει να μπει με το δεξί στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Εμπόδιο του θα είναι ο Παννεαπολικός. Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Καλαμάκη είναι αποφασισμένοι για τη νίκη που θα δώσει στην ομάδα μας,εκτός από τους τρεις βαθμούς και τη ψυχολογία για τη καλύτερη συνέχεια του Σαρωνικού στο Α΄ όμιλο. Διαιτητικό τρίο θα είναι οι Σουρής, Γκολές και Κουρομιχελάκης.


Η Α.Ε Αίγινας Αιακός μετά το ρεπό της περασμένης Κυριακής,φιλοξενείται από την Ένωση Ρέντη. Ο Δημήτρης Σκίτσας θα έχει όλους του ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και τόνισε πως η ομάδα θα πάει στο Ρέντη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ρέντη και διαιτητής θα είναι ο κύριος Φουρναράκης, με βοηθούς τους κυρίους Τάτσινα και Γιαννέλο. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός μετά την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα τη προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας (90-54 τον Τελαμώνα) πηγαίνει στη Σαρωνίδα με στόχο τη νίκη. Ο τεχνικός του Σαρωνικού Θεόδωρος Παλαιοχωριάτης θα πάρει στην αποστολή όλους τους παίκτες, καθώς κανένας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στο παιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά που ξεκινάει το Σάββατο,η Α.Ε Αίγινας Αιακός συμμετέχει στο 3ο όμιλο μαζί με τον Αργοναύτη,τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας,τον Ολυμπιακό Πειραιώς,το Νέο Ικόνιο και τον Προφήτη Ηλία. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Μαργαρώνη αντιμετωπίζει στις 12:00 τον Προφήτη Ηλία για τη 1η αγωνιστική (Σάββατο 28\1 στο Σ.Ε.Φ).
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png