Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο σε δράση αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθώς όλες οι ομάδες του νησιού αγωνίζονται εντός έδρας, Την αρχή θα κάνει το παιδικό τμήμα της Α.Ε Αίγινας Αιακός το Σάββατο στις 12:00,  που θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας τον Ολυμπιακό Πειραιώς για το παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Πειραιά. Την Κυριακή ο Σαρωνικός για το ποδόσφαιρο θα παίξει με τον Ίκαρο Καλλιθέας στις 12:00 και την ίδια ώρα ο μπασκετικός Σαρωνικός φιλοξενεί τον Πήγασο Κορυδαλλού. Στις 15:00 η Α.Ε Αίγινας Αιακός υποδέχεται τον Αργοναύτη κλείνοντας με το παιχνίδι αυτό,το αθλητικό διήμερο στο νησί μας. Ο Σαρωνικός μετά το εντυπωσιακό πέρασμα τη προηγούμενη αγωνιστική από τη Νίκαια (1-3 τον Παννεαπολικό), φιλοξενεί στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής   τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Σαρωνικός βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο Α' όμιλο με 32 β. και ο Ίκαρος στη 4η με 31β.


Για τη συνάντηση αυτή ο τεχνικός του Σαρωνικού δε μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Δημήτρη Ανταλή,ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη μύτη σε αγώνα των ομάδων της Μικτής Πειραιά κόντρα στην αντίστοιχη της Αθήνας. Ο ταλαντούχος αμυντικός του Σαρωνικού της Τετάρτη στο γήπεδο του Κορυδαλλού αγωνιζόταν βασικός με την  Μικτή ομάδα Νέων του Πειραιά και στο 40ο λεπτό του αγώνα δέχθηκε μαρκάρισμα του αντιπάλου με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να σπάσει σε δύο σημεία τη μύτη του. Αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Metropolitan όπου επεβλήθη σε επιτυχημένη  χειρουργική επέμβαση για τρεις ώρες. Την Πέμπτη ο αθλητής δέχθηκε επισκέψεις από όλους του συμπαίκτες του που έσπευσαν να δώσουν κουράγιο στον άτυχο ποδοσφαιριστή. Η επάνοδος του ποδοσφαιριστή του Σαρωνικού στη δράση υπολογίζεται σε 15-20 ημέρες. Διαιτητής της αναμέτρησης αυτής θα είναι ο κύριος Τζιουβέλης μα βοηθούς τους κυρίους Σακκά και Μακρή.
Η Α.Ε Αίγινας Αιακός μετά την πολύ καλή εμφάνιση της περασμένης Κυριακής (1-1 εκτός με Ένωση Ρέντη), υποδέχεται τον Αργοναύτη με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σκίτσας θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του καθώς ο Νεκτάριος Μπακόμητρος δείχνει να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο. Διαιτητής θα είναι ο κύριος Σακκάς με βοηθούς τους κυρίους Τζιουβέλλη και Μακρή.

Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός κόντρα στον Πήγασο Κορυδαλλού θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη νίκη του τη περασμένη Κυριακή κόντρα στη Σαρωνίδα με 59-56 εκτός έδρας. Ο ομάδα του Θεόδωρου Παλαιοχωρίτη δεν αντιμετωπίζει  προβλήματα απουσιών και θα αγωνιστεί πλήρης στο δύσκολο αυτό αγώνα.

Το παιδικό τμήμα της Α.Ε Αίγινας Αιακός το Σάββατο υποδέχεται το αντίστοιχο του Ολυμπιακού με στόχο τη καλή εμφάνιση και φυσικά την εμπειρία,καθώς θα αγωνιστεί με μια ομάδα που σαφώς δουλεύει σε άλλο επίπεδο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png