Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και βόλλευ. Τη  Κυριακή ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί τους Νέους Ευγενείας στις 15:00, η Α.Ε. Αίγινας Αιακός παίζει με την Α.Ε Περάματος στο Πέραμα στις 11:45. Για το παιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά, η Α.Ε Αίγινας Αιακός αντιμετωπίζει την Ελλάς Ποντίων στις 11:30 εκτός έδρας. Για το μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού φιλοξενεί τη Κυριακή τη Γλυφάδα στις 12:00. Για το βόλλευ οι παγκορασίδες του Σαρωνικού, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.ΔΑ  αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το παιχνίδι θα γίνει τη Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 14:30.


Ο Σαρωνικός κόντρα στους Νέους Ευγενείας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα στο ντέρμπι τη προηγούμενη αγωνιστική (0-1 Περαμαικός) και να πάρει το τρίποντο της νίκης. Η ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη δείχνει έτοιμη για τη συνάντηση αυτή και ο τεχνικός του συλλόγου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών,εκτός του Δημήτρη Ανταλή. Το παιχνίδι θα το διευθύνει ο Τσιλίρης με βοηθούς τους Μακρή και Θεοδοσίου.

Η Α.Ε Αιγινας Αιακός μετά τη νίκη της επί της Οδηγήτριας (2-1) πηγαίνει στο Πέραμα να αντιμετωπίσει την 3η  της βαθμολογίας, Α.Ε Περάματος. Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Σκίτσας θα έχει όπως όλα δείχνουν γεμάτο το οπλοστάσιό του καθώς και ο Θανάσης Μπακόμητρος δείχνει να ξεπερνάει το τραυματισμό του. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τους Σύρρο και Σινιοράκη. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός στο παιχνίδι με τη Γλυφάδα θέλει μια ακόμα καλή εμφάνιση και ελπίζει αυτή τη φορά να συνοδευτεί και με νίκη. Χωρίς απουσίες η ομάδα του Θεόδωρου Παλαοχωρίτη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png