Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και βόλλευ. Τη  Κυριακή ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί τους Νέους Ευγενείας στις 15:00, η Α.Ε. Αίγινας Αιακός παίζει με την Α.Ε Περάματος στο Πέραμα στις 11:45. Για το παιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά, η Α.Ε Αίγινας Αιακός αντιμετωπίζει την Ελλάς Ποντίων στις 11:30 εκτός έδρας. Για το μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού φιλοξενεί τη Κυριακή τη Γλυφάδα στις 12:00. Για το βόλλευ οι παγκορασίδες του Σαρωνικού, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.ΔΑ  αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το παιχνίδι θα γίνει τη Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 14:30.


Ο Σαρωνικός κόντρα στους Νέους Ευγενείας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα στο ντέρμπι τη προηγούμενη αγωνιστική (0-1 Περαμαικός) και να πάρει το τρίποντο της νίκης. Η ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη δείχνει έτοιμη για τη συνάντηση αυτή και ο τεχνικός του συλλόγου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών,εκτός του Δημήτρη Ανταλή. Το παιχνίδι θα το διευθύνει ο Τσιλίρης με βοηθούς τους Μακρή και Θεοδοσίου.

Η Α.Ε Αιγινας Αιακός μετά τη νίκη της επί της Οδηγήτριας (2-1) πηγαίνει στο Πέραμα να αντιμετωπίσει την 3η  της βαθμολογίας, Α.Ε Περάματος. Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Σκίτσας θα έχει όπως όλα δείχνουν γεμάτο το οπλοστάσιό του καθώς και ο Θανάσης Μπακόμητρος δείχνει να ξεπερνάει το τραυματισμό του. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τους Σύρρο και Σινιοράκη. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός στο παιχνίδι με τη Γλυφάδα θέλει μια ακόμα καλή εμφάνιση και ελπίζει αυτή τη φορά να συνοδευτεί και με νίκη. Χωρίς απουσίες η ομάδα του Θεόδωρου Παλαοχωρίτη.