Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων στα πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου,μπάσκετ και βόλλευ. Το Σάββατο στις 15:00 η Α.Ε Αίγινας Αιακός φιλοξενεί τη Δόξα Πειραιά στο Δημοτικό στάδιο του νησιού μας, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αχιλλέα Κορυδαλλού.Το παιχνίδι θα γίνει τη Κυριακή στο γήπεδο του Κορυδαλλού και θα ξεκινήσει στις 12:45. Τη Κυριακή η ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού,θα παίξει στο κλειστό των Καμινίων κόντρα στους Κυρίαρχους στις 12:00. Το Σάββατο το παιδικό τμήμα της Α.Ε Αίγινας Αιακός θα υποδεχτεί στις 12:30τη Δόξα Πειραιά για το παιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά. Τέλος για το πρωτάθλημα του βόλλευ,ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Ε.Π.Α.Λ, την Άρτεμις Δραπετσώνας στις 12:00.Για το πρωτάθλημα Μίνι της ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός παίζει το Σάββατο με την Καστέλλα στις 10:30 εντός έδρας.


Η Α.Ε Αίγινας Αιακός αφήνοντας πίσω τη βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Α.Ε Περάματος (1-5) υποδέχεται τη Δόξα Πειραιά με στόχο τη κατάκτηση των τριών βαθμών.Τα προβλήματα για τον τεχνικό Δημήτρη Σκίτσα δε λείπουν καθώς ο έμπειρος προπονητής θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σκουλαρίκη (στρατευμένος) και Ζάρκα (κάκωση ακροδακτύλου). Στα ευχάριστα, ο αρχηγός της ομάδας μας Θανάσης Μπακόμητρος δείχνει να ξεπερνάει το τραυματισμό που τον είχε αφήσει αρκετό διάστημα εκτός προπονήσεων. Ο μεσοεπιθετικός της Αίγινας γυμνάστηκε κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις και θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ο Σαρωνικός μετά την εντυπωσιακή του νίκη τη περασμένη Κυριακή (5-0 τους Νέους Ευγενείας) φιλοξενείται στον Κορυδαλλό από τον Αχιλλέα. Η ομάδα του Κορυδαλλού δεν είχε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά η συνέχεια ήταν καλύτερη με αποτέλεσμα να είναι μια άκρως υπολογίσημη ομάδα.Στο παιχνίδι αυτό ο τερματοφύλακας του Σαρωνικού,Γιάννης Χατζάκης υποφέρει από τενοντίτιδα αλλά αναμένεται να είναι στο πάγκο. Όσο αναφορά στους Ζήση και Λούβαρη που αποχώρησαν τραυματίες και οι δυο από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, ο πρώτος είναι αμφίβολος ενώ ο αρχηγός του Σαρωνικού ξεπέρασε τους πόνους στη γάμπα και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην εντεκάδα του Σαρωνικού για το ματς του Κορυδαλλού.
Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός πηγαίνει στα Καμίνια με στόχο το διπλό κόντρα στους Κυρίαρχους. Η ομάδα του νησιού μας είχε κερδίσει τους Κυρίαρχους στο παιχνίδι του 1ου γύρου με 79-66, και θέλει να επαναλάβει το ίδιο και στο μάτς του Πειραιά. Χωρίς απουσίες η ομάδα του κυρίου Παλαιοχωρίτη.

Στο βόλευ η ομάδα ττου Σαρωνικού επανέρχεται στα εντός έδρας επίσημα παιχνίδια μετά από 15 χρόνια περίπου. Και όπως είναι φυσικό στο κλειστό του ΕΠΑΛ αναμένεται να υπάρχει γιορτινή ατμόσφαιρα. Η ομάδα για τα πλαίσια της 2η αγωνιστικής των παγκορασίδων,θα υποδεχτεί την Άρτεμις Δραπετσώνας.  Στο παιχνίδι αυτό ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Μορφίδης θα χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά όλες τις αθλήτριές του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png