Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και volley. Τη Κυριακή ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Α.Ε Σαλαμίνας στις 15:30 ενώ η Α.Ε. Αίγινας Αιακός παίζει στο "Παντ. Νικολαΐδης" με το Φαληρικό στις 13:30. Το παιδικό τμήμα της Α.Ε. Αίγινας φιλοξενείται στο Πέραμα από το Νέο Ικόνιο το Σάββατο στις 11:30. Για το μπάσκετ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή τους Απρόβλεπτους στις 12:00. Τέλος για το volley η Αιγιναία - Σαρωνικός παίζει στο κλειστό του Ε.Π.Α.Λ με τον Πορφύρα την Κυριακή στις 12:30. Συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Σαρωνικός για το πρωτάθλημα του Α' ομίλου του Πειραιά. Αντίπαλος η ομάδα της Σαλαμίνας. Το συγκρότημα του Αντώνη Καλαμάκη δείχνει έτοιμο για τη συνάντηση αυτή, και όλοι ευελπιστούν στη κατάκτηση του τριών βαθμών. Από το παιχνίδι της Κυριακής θα λείψει ο Παπαφακλής. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας αποβλήθηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής ( Νέο Ικόνιο). Διαιτητικό τρίο θα είναι οι Γκολές,Σταμάτης και Σιασιάκος.


Η Α.Ε Αίγινας Αιακός πηγαίνει στο "Παντελής Νικολαΐδης" με στόχο τη νίκη. Η ομάδα του νησιού μας αντιμετωπίζει το Φαληρικό.Ο τεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Σκίτσας δε θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Πάλλη και Κυριαζή και τον τραυματία Σωτήρη, ενώ επιστρέφουν οι Καλαφάτης, Σκουλαρίκης και Γιώργος Γκοτσούλιας.Οι δυο τελευταίοι εξασφάλισαν άδεια από τις μονάδες τους (και οι δυο στρατευμένοι) και θα δώσουν κανονικά το παρόν στο κυριακάτικο παιχνίδι. Το ματς θα ξεκινήσει στις 13:30 και διαιτητής θα είναι ο Πότογλου με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο και Σαββατιανό. Ο Σαρωνικός μετά τη βαριά ήττα του το περασμένο Σάββατο ( 46-98 από την Αιξωνή Γλυφάδας) υποδέχεται τους Απρόβλεπτους. Ο κόουτς του Σαρωνικού Θεόδωρος Παλαιοχωρίτης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12:00. Στο volley τα κορίτσια του Παναγιώτη Μορφίδη υποδέχονται το Πορφύρα. Η ομάδα του Πειραιά (έχει πρόεδρο το γνωστό αθλητικογράφο Νίκο Δελαγραμμάτικα) δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα καθώς σε δυο αγώνες έχει ισάριθμες ήττες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png