Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και volley. Το Σάββατο η Α.Ε Αίγινας Αιακός αντιμετωπίζει  στις 14:30 τους Σαλαμινομάχους στο δημοτικό στάδιο της Αίγινας, ο Σαρωνικός παίζει με τον Καραβά εκτός έδρας την Κυριακή στις 16:00. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενείται στην Ελευσίνα από την ομώνυμη ομάδα στις 12:00 την Κυριακή. Το παιδικό τμήμα της Α.Ε Αίγινας Αιακός παίζει το Σάββατο με την Ελλάς Ποντίων στις 12:30 εντός έδρας. Τέλος στο πρωτάθλημα του βόλλευ η Αιγιναία-Σαρωνικός παίζει το Σάββατο εκτός έδρας με το Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη.Το παιχνίδι αυτό έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 13:30. Η Α.Ε Αίγινας Αιακός μετά το άνετο πέρασμα από την έδρα του Φαληρικού (νίκη 3-1) φιλοξενεί την ουραγό της βαθμολογίας του β' ομίλου ομάδα των Σαλαμινομάχων.


Ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Σκίτσας θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του (εκτός του τραυματία Σωτήρη) και θέλει να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο. Διαιτητής της αναμέτρησης του Σαββάτου θα είναι ο Αναστασίου με βοηθούς τους Κουρομιχελάκη και Πουλόπουλο. Ο Σαρωνικός παίζει και αυτός με τη σειρά του με την ουραγό του α' ομίλου. Ο Καραβάς βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα και μόνο με θαύμα θα καταφέρει να σώσει τη κατηγορία.Αμφίβολος για το παιχνίδι αυτό είναι ο Μπιζιώτας ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα (κήλη). Ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Καλαμάκης ευελπιστεί να δει για άλλο ένα ακόμα ματς τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα.Διαιτητής θα είναι ο Αργύρης με βοηθούς τους Φουρναράκη και Σαββατιανό.

Στο μπάσκετ και τη Δ' Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α ο Σαρωνικός πηγαίνει στην Ελευσίνα πλήρης με στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Η ομάδα του Θεόδωρου Παλαιοχωρίτη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ψυχολογικά, καθώς η ομάδα προέρχεται από εντός έδρας νίκη τη προηγούμενη αγωνιστική (62-58 Απρόβλεπτους).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png