Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων το Σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και volley. Την Κυριακή ο Σαρωνικός στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στον Α' όμιλο της Α' Πειραιά αντιμετωπίζει τον Α.Ο Μοσχάτου εκτός έδρας στις 14:45. Στο μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού παίζει στην Αμφιάλη με την Ένωση την Κυριακή στις 12:00. Τέλος στο volley η Αιγιναία - Σαρωνικός το Σάββατο θα παίξει με το Φοίνικα στον Πειραιά στις 14:30, και την Κυριακή με τους Τράχωνες στο κλειστό του ΕΠΑΛ στις 12:30. Ο Σαρωνικός για την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στο Μοσχάτο. Η ομάδα του νησιού μας θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη κόντρα σε μια ομάδα που είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της. Ο τεχνικός του συλλόγου Αντώνης Καλαμάκης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μπιζιώτα (τραυματίας) και Λούβαρη (τιμωρημένος). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:45 και θα το διευθύνει ο Σύρρος με βοηθούς τους Καρφή και Γιαννακόπουλο.


Στο Β´ όμιλο η Α.Ε Αίγινας Αιακός έχει ρεπό και ήδη η διοίκηση σχεδιάζει για τη νέα χρονιά που θα βρει την ομάδα και πάλι στο πρωτάθλημα της Α' Πειραιά. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός θα προσπαθήσει για το διπλό κόντρα στην ομάδα της Αμφιάλη η οποία βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Δ´ ΕΔΚΑΝΑ. Ο κοουτς του Σαρωνικού Θεόδωρος Παλαιοχωρίτης θα έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Στο volley τα κορίτσια του Παναγιώτη Μορφίδη είναι αναγκασμένα να δώσουν δυο παιχνίδια πρωταθλήματος μέσα σε δυο μέρες. Το Σάββατο θα ταξιδέψουν στο Πειραιά καθώς θα αντιμετωπίσουν το Φοίνικα στις 14:30 και την Κυριακή υποδέχοντε τους Τράχωνες στις 12:30. Το Σάββατο ξεκινάει το προπαιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά, με την Α.Ε Αίγινας Αιακός να φιλοξενεί την Προοδευτική στις 12:00 στο δημοτικό στάδιο του νησιού μας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png