Ο Μανώλης Νικολούζος, ο Γιάννης Ρετσίνας και ο Στάθης Νικολούζος μιλούν στο Σταύρο Ρωπαΐτη για το Aegina Cup και το Masters Beach Volley. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης:
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την περιοχή στην οποία θα διεξαχθεί το "Aegina Cup" και το "Master Beach Volley", η αθλητική εκπομπή "Offside" του ραδιοφώνου του Aegina Portal φιλοξένησε τους κυρίους Μανώλη Νικολούζο (πρόεδρο Δ.Α.Ο.Α) Στάθη Νικολούζο (αντιπρόεδρο της Αιγιναίας) και Γιάννη Ρετσίνα (πρόεδρο φίλων μπάσκετ Σαρωνικού). Ο πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Α δήλωσε παρών στη όλη αυτή προσπάθεια, ενώ για τον τόπο διεξαγωγής, μας ενημέρωσε για τη σχετική απόφαση του οργανισμού : "Εφόσον η έσχατη λύση είναι να γίνει στο χώρο του γηπέδου και δεν μπορεί να γίνει στην Αύρα ή σε κάποιο άλλο σημείο, προσφερόμεθα για να σώσουμε το θεσμό αυτό και για να μην πάει στράφι αυτή η μεγάλη υπόθεση για το νησί μας, να αναλάβουμε το βάρος και να παραχωρήσουμε κάποιο χώρο. Δεν υπάρχει χώρος συγκεκριμένος που παραχωρήθηκε, η απόφαση δεν μιλάει για κάποιο συγκεκριμένο χώρο, αλλά για γενικά για τους χώρους του γηπέδου που είναι περιμετρικά, μέσα στο στίβο, στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ. Αυτό θα συζητηθεί. Θα υπάρξει επιτροπή που θα αποφασίσει που είναι ο καλύτερος χώρος και που εξυπηρετείται καλύτερα το beach volley".

Ακούστε το ηχητικό αρχείο της εκπομπής εδώ:


Από τη πλευρά  της Αιγιναίας - Σαρωνικός, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, έτσι ώστε αν τελικά δεν είναι δυνατόν να γίνουν οι αγώνες του Masters Beach Volley στην παραλία της Αύρας, να εξετάσουν όλες τις περιοχές ώστε να πάρουν τελικά την οριστική απόφαση για την περιοχή διεξαγωγής των αγώνων.

Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε πως το "Aegina Cup" θα διεξαχθεί κανονικά στην "Αύρα" το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Τέλος ο πρόεδρος των φίλων μπάσκετ του Σαρωνικού κος Ρετσίνας αφού ευχήθηκε να έχει επιτυχία η διοργάνωση, τόνισε ότι ελπίζει να βρεθεί η λύση του γηπεδικού και πρότεινε και ο ίδιος διάφορες περιοχές οι οποίες θα εξετασθούν από τους διοργανωτές.

Και οι τρεις καλεσμένοι της εκπομπής απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα των ακροατών και στο τέλος αμφότεροι ευχήθηκαν να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το Master Beach Volley που θα διεξαχθεί για 2η συνεχή χρονιά στο νησί μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png