Ξεκίνησαν οι αγώνες του πρωταθλήματος Beach Racket 2012 στην Αίγινα. . .

Στις 10:30 σήμερα το πρωί, στην παραλία της Αύρας.  ξεκίνησαν οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Beach Racket 2012. Οι αγώνες που θα ολοκληρωθούν μέχρι αργά το απόγευμα περιλαμβάνουν μεικτές δυάδες και δυάδες ανδρών. Η πρώτη ημέρα των αγώνων περιελάμβανε 28 αγώνες. Φορέας της διοργάνωσης είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας ο οποίος ( Π.Σ.Α.Ξ. ) εκτελεί χρέη Ομοσπονδίας στο νέο άθλημα Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας και εκπροσωπεί 11 Συλλόγους στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και ο Α.Ο.Ξ. Προφήτης Ηλίας Πέρδικας ο οποίος είναι ο διοργανωτής σύλλογος.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αίγινα φιλοξενεί τουρνουά πρωταθλήματος καθώς αγώνες του 1ου Πρωταθλήματος beach racket είχαν γίνει στην παραλία της Αιγινήτισσας το Σεπτέμβριο του 2011, ενώ πολλά τουρνουά είχαν γίνει στον ίδιο χώρο από τον "Α.Ο.Ξ. Προφήτης Ηλίας Πέρδικας". Για αυτούς τους αγώνες επιλέχθηκε ο χώρος που είχαν γίνει οι αγώνες του beach volley στην παραλία της Αύρας. Οι αγώνες που θα ξεκινήσουν και πάλι αύριο στις 11:30 και περιλαμβάνουν τετράδες ανδρών. Στις 17:30 έχει προγραμματιστεί να γίνει η τελετή των απονομών.

Δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες εδώ.

Σήμερα το βράδυ ο τοπικός σύλλογος ξυλορακέτας θα δεξιωθεί τους συλλόγους που συμμετέχουν στο τουρνουά στο Aqua Loca στην παραλία του Αγίου Βασιλείου.