Α.Ο.Α. Σαρωνικός - Συνέντευξη Τύπου. Καμπερίδης και Καρβούνης οι νέοι προπονητές για volley και μπάσκετ. .

"Στόχος δεν είναι μόνο ο πρωταθλητισμός, στόχος είναι να δημιουργήσουμε βάσεις", είπε ο πρόεδρος του Α.Ο.Α. Σαρωνικός κύριος Κώστας Δρόσος, κατά τη Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα "Παύλου Ανδρεόπουλου" η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Η φράση του κυρίου Δρόσου, σηματοδοτεί άλλωστε και την προοπτική που ορίζει τις εξελίξεις στο ιστορικό σωματείο, μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις της συνένωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος με εκείνο της Α.Ε. Αίγινας Αιακός. Εκτός από την παρουσίαση των πρόσφατων εξελίξεων, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο σύλλογοι του basket και του volley θα συνεχίζουν να λειτουργούν υπό την αιγίδα του Α.Ο.Α. Σαρωνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκαν οι δύο νέοι προπονητές των ομάδων.


Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για δύο καταξιωμένους τεχνικούς: για το basket ο κύριος Πέτρος Καρβούνης και για το volley ο κύριος Κυριάκος Καμπερίδης. Ο κύριος Γιάννης Ρετσίνας παρουσίασε τους στόχους της φετινής αγωνιστικής, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μία ανασκόπηση της περσινής χρονιάς. "Φέτος είναι η χρονιά του να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω" είπε ο κύριος Ρετσίνας, που λαμβάνοντας ως σημείο αναφοράς τη χρονιά που πέρασε σημείωσε ότι το ανδρικό τμήμα για διάφορους λόγους έμεινα στάσιμο. Σημαντικό επίσης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο νέος προπονητής Πέτρος Καρβούνης, δεν θα προπονεί μόνο το ανδρικό, αλλά θα έχει την εποπτεία όλων των τμημάτων.

"Για εμάς ο στόχος δεν είναι ούτε ο πρωταθλητισμός, ούτε η νίκη. Για εμάς ο στόχος είναι να μάθουν τα παιδιά να παίζουν volley", είπε από την πλευρά της "Αιγιναίας" ο κύριος Στάθης Νικολούζος, που συμπλήρωσε: "πήραμε τον καλύτερο για αυτή τη δουλειά", ενώ χαρακτήρισε τον Κυριάκο Καμπερίδη ως "κόσμημα" για τον αθλητισμό του νησιού. Αναλυτικά οι δηλώσεις των κυρίων: Κώστα Δρόσου, Γιάννη Ρετσίνα, Πέτρου Καρβούνη, Στάθη Νικολούζου, Κυριάκου Καμπερίδη και Παναγιώτη Μορφίδη στο video που συνοδεύει το άρθρο.