Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων μας σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και βόλλευ. Την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικού Αίγινας φιλοξενείται από τον Άρη Αμφιάλης στις Σιταποθήκες στις 15:30. Το Σάββατο το εφηβικό τμήμα θα υποδεχθεί την Οδηγήτρια στις 12:00. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός θα παίξει την Κυριακή εντός έδρας με τους Απρόβλεπτους στις 11:30, ενώ το παιδικό τμήμα  θα φιλοξενήσει το Σάββατο στις 12:00 το Φοίνικα ΑΓ Σοφιάς. Τέλος στο βόλλευ η Αιγιναία Σαρωνικός (Κορασίδες) για την 1η αγωνιστική θα παίξει  με τους Αγ. Αναργύρους, ενώ στις 13:00 οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν την Ειρήνη Κορυδαλλού. Και τα δυο αυτά παιχνίδια θα γίνουν στο κλειστό του ΕΠΑΛ την Κυριακή.


Η ΑΕ Σαρωνικού Αίγινας θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα της πρεμιέρας ( 2-4 από την Οδηγήτρια) και να κοιτάξει το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Αμφιάλης. Σε αυτό το ματς θα απουσιάσουν οι Λούβαρης και Κώστας Μπακόμητρος (τιμωρημένοι) και ο Μπιζιώτας που είναι ανέτοιμος. Το εφηβικό της ΑΕ Σαρωνικού Αίγινας φιλοξενεί την Οδηγήτρια και θέλει να συνεχίσει τις πολλές καλές εμφανίσεις. Το συγκρότημα του Σταμάτη Μαρμαρινού έχει ήδη 4 βαθμούς,καθώς στις δυο πρώτες αγωνιστικές έχει μια νίκη και μια ισοπαλία.

Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός για την 2η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, παίζει με τους Απρόβλεπτους με στόχο το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη μετά το άτυχο αποτέλεσμα της πρεμιέρας (36-51 από τη Νέα Σμύρνη εκτός) δείχνει πανέτοιμη για τον αγώνα στο ανοιχτό γήπεδο του νησιού μας. Στο βόλλευ τα Κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη ξεκινούν με αισιοδοξία τη νέα χρονιά. Οι κορασίδες θα κάνουν την αρχή (Κυριακή 11:00) με αντίπαλο το Φοίνικα ΑΓ Σοφιάς  και οι γυναίκες (Κυριακή 14:00) με την Ειρήνη Κορυδαλλού στο κλειστό του ΕΠΑΛ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png