Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Πλούσιο σε δράση το διήμερο του Σαββατοκύριακου σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και βόλλευ. Την Κυριακή στις 15.00 η ΑΕ Σαρωνικού Αίγινας φιλοξενεί την ΑΕ Περάματος για το πρωτάθλημα της Α' Πειραιά ενώ το εφηβικό τμήμα του συλλόγου έχει ρεπό. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 12.00 τους Κυρίαρχους και το παιδικό τμήμα του μπασκετικού Σαρωνικού φιλοξενεί τον Ερμή Πειραιά το Σάββατο επίσης στις 12.00. Τέλος στο βόλλευ οι κορασίδες της Αιγιναίας-Σαρωνικός θα υποδεχτούν την Κυριακή την Άρτεμις Κορυδαλλού και οι γυναίκες τον Γ.Σ Περάματος Ερμής στις 13.30.


Η Α.Ε Σαρωνικός Αίγινας θέλει άμεσα την επιστροφή στις νίκες κόντρα σε ένα δυνατό και έμπειρο αντίπαλο όπως είναι η Α.Ε Περάματος. Οι παίκτες είναι απολύτως έτοιμοι για την αναμέτρηση αυτή και δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στην ομάδα του Περάματος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα αγωνιστικά ο τεχνικός του συλλόγου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα με στόχο τη νίκη. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Καρυοφύλλης με βοηθούς τους Μακρή και Κουτσουμπού. Στο μπάσκετ η προσοχή των παικτών του Πέτρου Καρβούνη επικεντρώνεται στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τους Κυρίαρχους. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και η ομάδα θα κατέβει με στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Στο βόλλευ τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που θα τους επιτρέψει να βλέπουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Και τα δύο παιχνίδια είναι αρκετά δύσκολα αλλά οι βολλευμπολίστριες του συλλόγου δηλώνουν έτοιμες για μια καλή εμφάνιση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png