Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. .

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου,μπάσκετ και βόλλευ.Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας φιλοξενεί το Μαύρο Αετό στις 13.15 και το εφηβικό του συλλόγου παίζει εκτός έδρας με την ΑΕ Περάματος το Σάββατο στις 11.15. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός για το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, παίζει με την Αιξωνή στο κλειστό της Γλυφάδας, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 14.15. Το παιδικό του μπασκετικού Σαρωνικού υποδέχεται την Καστέλλα το Σάββατο στις 12.00. Τέλος για το βόλλευ οι κορασίδες της Αιγιναίας-Σαρωνικός,θα αντιμετωπίσουν τον ισχυρό Ολυμπιακό στο κλειστό 'Μελίνα Μερκούρη' στο Ρέντη την Κυριακή στις 11.00. Την ίδια μέρα , η γυναικεία ομάδα του συλλόγου αντιμετωπίζει στις 14:30 στο γήπεδο του Αγ. Τρύφωνα την ομάδα της Αιξωνής.


Η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΕ Σαρωνικού Αίγινας στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά. Η ομάδα του νησιού μας φιλοξενεί το Μαύρο Αετό και δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Οι παίκτες του Γιώργου Γκοβερίνου γνωρίζουν τη σημασία του Κυριακάτικου αγώνα και δηλώνουν έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα. Από το παιχνίδι αυτό θα λείψει ο Γκοτσούλιας ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στο τετρακέφαλο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο του νησιού μας και θα ξεκινήσει στις 13.15.

Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει στο κλειστό της Γλυφάδας την Αιξωνή στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Δ'ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής (66-56 τους Κυρίαρχους) πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία για την αναμέτρηση αυτή. Ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να έχει όλους του αθλητές του στη διάθεσή του. Το παιδικό τμήμα της κας Χριστίνας Τούση κόντρα στην Καστέλλα έχει στόχο το 7 στα 7,συνεχίζοντας έτσι την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα. Στο βόλλευ τα δυο τμήματα του συλλόγου της Αιγιναίας-Σαρωνικού έχουν δύσκολες αποστολές. Οι κορασίδες θα παίξουν με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο του Αγ.Τρύφωνα την Αιξωνή. Τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη είναι έτοιμα για άλλη μια πρόκληση και στοχεύουν σε άλλη μια καλή εμφάνιση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png