Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα..

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο και βόλλευ. Χωρίς μπάσκετ το Σαββατοκύριακο καθώς και τα δυο τμήματα του Σαρωνικού (αντρικό και παιδικό), έχουν ρεπό. Τη Κυριακή στις 12.45 η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας φιλοξενείται στο γήπεδο του Μοσχάτου από το Νέο Φάληρο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά. Το εφηβικό τμήμα του συλλόγου υποδέχεται τον Πειραικό την Κυριακή στις 11.00. Στο βόλλευ οι γυναίκες της Αιγιναίας-Σαρωνικός θα υποδεχτούν την Ηλιούπολη.Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 13.00 στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Αντιθέτως οι κορασίδες δεν έχουν αγωνιστική υποχρέωση καθώς το εκτός έδρας ματς με τους Αγ.Αναργύρους, αναβλήθηκε.


Για την 7η αγωνιστική του Α' ομίλου η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Νέο Φάληρο εκτός έδρας. Από το παιχνίδι του Μοσχάτου θα λείψει ο Γκοτσούλιας ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου ελπίζει σε συνέχεια των καλών εμφανίσεων, και μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής (2-0 το Μαύρο Αετό) πηγαίνει στο Μοσχάτο για το θετικό αποτέλεσμα.Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12.45. Το εφηβικό τμήμα του συλλόγου θα παίξει με τον ουραγό στη βαθμολογία,Πειραικό. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους τη Παρασκευή και ο τεχνικός της ομάδας Σταμάτης Μαρμαρινός θα έχει όπως όλα δείχνουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή του.Το ματς θα γίνει τη Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 11.00.  

Τέλος για το βόλλευ οι γυναίκες της Αιγιναίας-Σαρωνικός, υποδέχονται την πρωτοπόρο στον όμιλο ομάδα της Ηλιούπολης. Τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη στοχεύουν σε άλλη μια καλή εμφάνιση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png